Şubat Ayı Burç Yorumları

subat_2019_burc_yorumlari

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burçların ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. 2019 Yılı Genel Burç Yorumları

Yükselen Koç Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor?
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yeni sosyal çevreler, arkadaşlar, organizasyonlar gümbür gümbür geliyor sevgili Yükselen Koç’lar. Kariyer getirilerinizin meyvelerini toplamaya başladığınız bir döneme giriyorsunuz. İş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Seminer, iş eğitimleri gibi toplu olarak yapılan faaliyetlerde odak siz olabilirsiniz.

Koç Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Boğa Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay kariyer ve mesleki sorumluluklarda taze ve yeni bir başlangıç veriyor. Var olan işinizde yeniliklerde söz konusu olabilir. Yeni bir görev, yeni bir yönetici sahibi olabilirsiniz. Daha önce görüşemediğiniz aile üyeleri ile bir araya gelebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen İkizler Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yepyeni niyetlerle Şubat’a başlayabilirsiniz. Bu durum yeni eğitimler, yeni seyahatler, yeni amaçlar için başlangıçları ifade ediyor. Entellektüel yapınıza iyi gelecek bu oluşum, hayata bakış açınızı, inançlarınızı sorgulamanıza da neden olabilir. Yeni iş bağlantıları kurmaya çalışıyorsanız güzel destekler sizi bekliyor olacak. Ayrıca evliyseniz eşinizin ailesinin yeni gündemleri de söz konusu olabilir.  

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

İkizler Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Yengeç Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, eşinizden ya da eşinizin ailesinden finansal anlamda güzel destekler getirebilir. Ayrıca öğrenciyseniz burs imkanları ve buna benzer destekleri beraberinde getiriyor olabilir. Bununla beraber beklediğiniz nafaka, miras, mal paylaşımlarınıda hakkınız olanı alma fırsatları çıkacaktır. Hayal ettiğiniz ev yada araba için borç para bulma, finanse etme şansınız hayli yüksek.

Yengeç Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Aslan Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, yeni bir ilişki, var olan ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma ya da evliliğinizde yepyeni bir günde yada bakış açısı getiriyor. Hayat arkadaşınızın ya da sevgilinizin hayatında ki güzel bir yeniliğin habercisi de olabilir. Ticari ilişkilerde yeni imzalar ve kontartlar getirebilir.

Aslan Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Başak Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor?   
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, iş hayatında yeni bir sahneye işaret ediyor. İş arayışında olan yükselen Başak’lara yepyeni fırsatlar göz kırpıyor. Ayrıca mevcut iş ortamınızda yeni görev tanımınız ya da pozisyonunuzda ile bu aya başlıyor olabilirsiniz. Günlük rutininizle ilgili bir yenilenmeye gideceğiniz aşikar. Bu size 2019’un verimli ve dolu dolu geçirmeniz için güzel bir başlangıç olabilir. Çok çalışacaksınız sevgili Yükselen Başak’lar.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Başak Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Terazi Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile aşk hayatınızda yepyeni bir sayfa açılıyor. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğiniz gibi var olan ilişkinizde yepyeni bir gelişme meydana gelebilir. Hayatınızı keyiflendirecek yenilikler keşfediyor olabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yönlerinizi keşfetmek için güzel bir zaman diyebiliriz.

Terazi Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Akrep Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, aile ve ev hayatınızda yenilikler getirecek gibi gözüküyor. Bazılarınız evlenme kararı alabilir, bazılarınız ev ya da ev eşyası değiştirebilirsiniz. Aileniz ile yepyeni kararlar ya da güzel haberler alabilirsiniz. Taşınmak istiyorsanız kontrat ve imza için gayet güzel bir dönem.

Akrep Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Yay Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yeni bir çaba içine gireceğinizi söyleyebiliriz. Yeni iletişim kanallarından insanlara, müşterilere ulaşma fırsatları oluşabilir. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla ilgili yeni gündemler söz konusu olabilir. Ayrıca yeni eğitimler, kurslar, size farkındalık oluşturacak amaçlar dikkat çekiyor olacaktır. Yepyeni kararlarla seneye başlayabilirsiniz.

Yay Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Oğlak Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, parasal olarak istikrar sağlayacağınız yeni bir yola sokacaktır. Ailenizle beraber güvende hissedeceğiniz yeni bir gelişme olabilir. Yeni bir gelir kapısı sizi bu anlamda biraz daha rahatlatacak. İş fırsatları, yatırım girişimleri söz konusu olabilir. Ayrıca aile içinde kendinizi daha iyi ifade ederek, kararlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Şubat Ayı Yorumu

Oğlak Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Kova Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay kendinizde, bedeninizde, fikirlerinizde yenilikleri gösteriyor. Popüler ve kendini ifade eden Kova’lar bu ay bizi bekliyor. Yükselininizde gerçekleşecek yeniay size aşk fırsatları sunabilir. İkili ilişkilerde uyumlu olabileceğiniz gibi güzel işlere, kontratlara da imza atabilirsiniz.

Kova Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Balık Burcunu Şubat 2019’da Neler Bekliyor? 
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçeklecek Yeniay, gündem yaratmayan bir yenilik getirebilir. Sırlarınız, çok uzaktaki temaslarınız ayrıca tatil ve gözden ıraklık açısından bir yenilik olacaktır. Sağlık, söylentiler, dedikodular gibi kontrol dışı konularında biraz takıntılı olabilirsiniz. Bu Yeniay sahneye çıkmadan önceki son hazırlık gibi düşünülebilir. Hazırlık için kendi içinizde yolculuk yapacağınız bir durum olabilir. Hayatınızda nasıl kararlar almalısınız bunu düşünebilirsiniz.

Balık Burcu Şubat 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment