Terazi Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Terazi Burcu Yorumları

Terazi Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve Özellikle Yükselen Terazi’ler;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Terazi Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken Venüs ve Merkür para konusunda yaralarınızı saracak güzel bir etki bırakmak için hazırlanıyor. Yıl içinde kazandığınız paralarla yaptığınız harcamaların problemli yanlarını onaracak maddi güvenliğinizi yeniden kazanabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Mali konularda bakış açınız değişebilir daha sağlam hareket eder hale gelebiliriniz.

Aralık ayının gündemi daha çok 3 eviniz odaklı olacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde hem yılın son ayına hem de yeni yıla güzel niyetlerle, yeni yol ve çabalarla girmek istiyor olabilirsiniz. Bunu destekleyen Yeniay sizlere şanslı geleceğini söyleyebiliriz.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Kardeşleriniz yada kardeş kadar yakınlarınızın yeni bir çaba içine girmeside söz konusudur. Öte yandan yeni iletişim kanallarında kendinizi ifade eder durumda olabilirsiniz. Yalnız planladığınız bu yeni gayretleriniz günlük rutinlerinizle çok uyuşmuyor olabilir, sizi bu anlamda biraz zorlayabilir, aman dikkat…

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayda iş ve kariyer hayatınızda ani alabileceğiniz bir karar ile finale gelebilrsiniz. Yada iş yada meslek değişikliğine gitmek istiyorsanız bu dönem gerçekleşmesi olasıdır. Artık yeni bir yola girmek istiyorsanız bunun paralelinde gerçekleşecek bir dönüşüm sizi bekliyor olabilir. Ayrıca iş yerinizde pozisyon değişikliği, görev değişikliğine de hazırlıklı olmanızda yarar var.

17 ila 25 Aralık arasında özellikle iletişim, çaba, rekabet, mücadele temalı her iş için çok güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu anlamda çok şanslı olan Merkür – Jüpiter kavuşumu sizi bu meselelerde hakimiyet sağlamanıza yardımcı olacaktır. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment