Terazi Burcu Mart Ayı Yorumu

terazi_mart_2019

Terazi Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa Yükselen Terazi Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, iş ortamınızda yeni bir düzene işaret ediyor. Yeni iş arkadaşlarınız, yeni çalışma alanınız, yeni çalışma prosedürleri bu anlamda dikkat çekici olacaktır. Bunların yanında ev ve gündelik işlerinizde de yeni bir düzenleme anlamına gelebilir. Sağlığınızla ilgili beklediğiniz bir tedavi biçimi yada kronik bir rahatsızlığınızın son bulması da hayli yüksek ihtimaller dahilinde.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Borç para alma, ödeme, kredi kullanma, nafaka gibi konularda mücadele içinde olacağınız bir ay sizeleri bekliyor.

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, kişisel kararları işaret ediyor size sevgili Yükselen Terazi’ler. Hayat amacınızda bir değişim söz konusu olacaktır. Çevreniz size dair güzel haberler alıyor olacak bu dönemde. Her türlü ikili ilişkiniz için karar zamanı diyebiliriz.

Aşk hayatınız için sizi destekleyen Venüs transiti kalbinizi genişletecektir. Yaratıcı yönünüzü besleyecek bu etki, var ise çocuklarınız için güzel gelişmelere de sebep olabilir.

Uranüs’ün Boğa geçişi ile geçtiğimiz 7 sene boyunca ilişkilerde yaşadığınız hayal kırıklıklarına artık bir son veriyor. Bunun yerine finansal anlamda ani hareketlenmelerin olacağı bir 7 yıl sizi etkiliyor olacak. Ani kazançlar ve kayıplar söz konusu olabileceği gibi büyük problemlerinizi de feraha erdereceğiniz bir döngü olacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment