Terazi Burcu Mayıs Ayı Yorumu

terazi-mayis-2019

Terazi Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa Yükselen Terazi Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Terazi Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Teraziler, bu ayın gündemi maddi konular, finans kanalları, iletişim , eğitim ve aileniz ile ilgili konular hakkında gerçekleşiyor. Ayın başından itibaren bir kaç zamandır yaşadığınız finansal sıkıntıya ferahlama yolları arayacak gibisiniz. Bu anlamda güzel bir Yeniay’la birlikte olmanıza rağmen finansal anlamda çokca açılmamanızı tavsiye ederiz. Yönetici gezegeniz Venüs ile kıpır kıpır Uranüs buluşurken, borç para bulma, zorlukları aşma konusunda size oldukça yardımcı olacağa benzer.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile gelirinizde bir netleşmeye gitmeniz gerekecektir. Maddi dar boğaza sokacak yatırımlar yada harcamalar üzerinde tekrar düşünmeli bütçenizi ona göre oluşturmalısınız.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Mart Ayı Yorumu

Mayıs Ayı’nın diğer bir yüzünde ise yakın akrabalarınızla yaşayacağınız sıkıntılar söz konusu olabilir. Bunları aşmak için uzaklaşma yoluna gidebilir ya da uzak akrabalarınızdan yardım alabilirsiniz. Konusu olan gerginliklerin geçici olduğunu unutmamalı biraz daha alttan almayı denemelisiniz.

Şu dönemde ne siz geçmişinizi kurcalamaktan vazgeçmiyorsunuz, ne de geçmişiniz sizi bırakıyor. Ağustos ayına kadar bu gitgeller ile uğraşacağa benziyorsunuz. Bu, elinizdekilerin kıymetini öğrenmeniz için gerekli olabilir.

Büyük ve sert öğretici satürn ev hayatınızla ilgili konuları ciddi şekilde ele almanızı, sıkıntı yaşanacak konuları bir an önce çözmenizi tavsiye etmektedir Sevgili Yükselen Teraziler…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment