Terazi Burcu Ocak Ayı Yorumu

terazi-ocak-2019-burc

Terazi Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa yükselen Terazi Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 4. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Konforlu ve rahat hissedeceğiniz yeni ortamlar sizin gündeminiz olacak. Özellikle ev ve aile temalı konularda yenilikler söz konusu olabilir. Kİminiz yeni yuva kurma kararı alırken kiminizde boşanma kararı alabilir. Evden ayrılma, ayrı eve çıkma gibi konularda önemli dönüşümler yaşıyor olacaksınız.

Yeni ev, yeni eşya, yeni araba gibi istekleriniz sizi biraz kaygılandırabilir. Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Balık Burcu Şubat Ayı Yorumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Terazi’ler. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Aldığınız kararlar, sözsel iletişiminiz dikkat çekiyor olacak. Bu anlamda zihniniz faal bir işleyiş içinde olacak. Ayrıca kardeşlerinizin ve yakın akrabalarınızın sizlere desteklerini alabilmeniz daha kolay olacak. Güzel imzalar atabilir, sözleşmeler yapabilirsiniz.

20 Ocak itibariyle aşk ve ilişki gündeminiz hareketli olacak. Kendinizi bu alanda daha iyi ifade edebilir, kalbinizi rahatlıkla açabilirsiniz.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 11. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar ya da kopuşlar söz konusu olabilir. Elinizde var olan büyük projelerinde finaline gelip teslim etme zamanı olduğunu söylüyor gezegenler. Yeni çevreler size kapılarını açıyor bu dönem.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayında Mars transiti vesilesiyle herkesin üstünüze geldiğini düşünebilirsiniz Özellikle ikli ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Lüzumundan fazla hırs ve inat yapmamanızı tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Başak Burcu Mart Ayı Yorumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment