Terazi Burcu Şubat Ayı Yorumu

terazi_subat_2019

Terazi Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa Yükselen Terazi Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Terazi Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile aşk hayatınızda yepyeni bir sayfa açılıyor. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğiniz gibi var olan ilişkinizde yepyeni bir gelişme meydana gelebilir. Hayatınızı keyiflendirecek yenilikler keşfediyor olabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yönlerinizi keşfetmek için güzel bir zaman diyebiliriz.

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, Zihinsel olarak çok yıprandınız, artık dinlenme vakti. Dinlenip güçlendiğinizi hissederek yeni mücadelelere atılmak için hazırlık yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra perde arkasında yaşadığınız olay veya durumlarda bir sona geliyor olabilirsiniz.

Venüs Oğlak Geçişi

Bunu da oku :  Boğa Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Ailenizle ilgili problemleri çözmenize yardımcı olur. Ev değiştirmenize, konforunuzu arttırmanıza fırsat verir. Haneniz, yuvanız hakkında güzel haberler almanızı sağlayabilir.

Ancak 14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve sevilmiyor hissedebilirsiniz. ikili ilişkilerde sadece mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

İlişkinizde gerçekleşecek ani tartışmalar, gerginlikler, öfke patlamaları söz konusu olabilir. İş ortaklıklarında sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz. Sakin kalıp alttan almanız ilişkinizin bütünlüğü açısından yararlı olacaktır.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 8. evinizde Mars sayesinde ortak harcamalarda mücadeleniz başlıyor olacak. Bu anlamda biraz yorulup sıkılabilirsiniz.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle gündelik işlerinizde dağınıklıklara sebep olabilir. Neyi neden yapıyorsunuz bilemeyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment