Yay Burcu Ocak Ayı Yorumu

yay-ocak-2019-burc

Yay Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa yükselen Yay Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 2. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Yeni yatırımlar, yeni para girişleri ve buna yol açacak iş fırsatlarınla karşılaşabilirsiniz. Mali tablonuzu masaya yatırıp bütçeniz için kararlar almak isteyebilirsiniz.

Ortak kazanımlar, miras ve nafaka konusunda ve para kanalları hakkında önümüzdeki 1,5 yılı kapsayacak dönüşümler söz konusu olacak.  Kesinlikle bu değişim ve dönüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu değişimler sizi biraz korkutabilir, endişeye kapılmadan soğukkanlı davranmalısınız. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu

16 Ocak itibariyle görünümünüzle dikkat çekiyor olacaksınız, güzellik için yaptığınız işlemler yerini bulacaktır. Yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Yay’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Aşk ve ilişkilerde biraz abartılı davranma eğilimi gösterebilirsiniz, düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

20 Ocak itibariyle çevrenize bol bol danışıp tavsiye aldığınız, kendinizi çok güçlü ifade edebildiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeni sözleşmelerle yeni başlangıçlar sizleri bekliyor olabilir.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 9. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Seyahat ve yurtdışı bağlantılı işlere vurgu yapan bu tutulma, yurtdışında yaşama kararlarınızı da destekler nitelikte olacak. Hayatınızın akışını tamamen değiştirmek isteyebilir, kişisel gelişiminiz açısından çalışmaları bundan sonraki 6 aya yayarak sürdürebilirsiniz.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayında Mars transiti kararlar ve girişimlerinde sizi destekliyor. Riskli yatırımlar için sizi teşvik ediyor olacak.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment