Yengeç Burcu 2019 Yorumu

yengec

YENGEÇ BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa Yükselen Yengeç Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Şubat Ayı Yorumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Yengeç Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Yengeç’ler,
2019 yılında evlilik fırsatları gündeminizde olacak. Fakat evlilik ya da bu tür konulardan önce kendinize odaklanmanız gerekiyor. Kendinizi ve kimliğinizi tanımanız gerekiyor. Ne istiyorsunuzi ne hedefliyorsunuz bunları belirlemeye çalışın. İlişkinizi ciddileştirecek ya da evleneceksenizde ne istediğinizden emin olarak evlenmelisiniz. İş ortaklığı ile ilgili bir teklif alabilirsiniz. İyice analiz etmeden adım atmayınız.

Var olan ilişkiniz yada evliliğinizde kötüye gidiş mevcutsa bir finale, boşanmaya gidebilirsiniz. İlişkilerinizde ciddileşme, ders çıkarma senesi bekliyor sizleri. Soğukkanlı yapınız ile daha önce alamadığınız kararları alabilirsiniz. Dediğimiz gibi kendinizi düşüneceğiniz, dönüşeceğiniz bir sene olacak.

Dış görünümünüzde değişiklik yapacağınız bir döneme giriyoruz. Bu anlamda da güzel etkiler altındasınız. Değişime bütünsel olarak ayak uydurmak isteyeceksiniz.

Jüpiter – Yay transiti ile 2019 yılında kronik hastalıkların tedavilerinde bereketli bir döneme giriliyor. Mevcut olan bir rahatsızlığınız varsa çeşitli çözüm fırsatları size sunuluyor olacaktır.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu

İş arayanlar ya da işinizdeki konumunuzu değiştirmek istiyorsanız çok müsait dönemler sizi bekliyor. 2019 yılının hayatını en çok düzene sokanı sizlersiniz sevgili Yükselen Yengeç’ler…

Spor ve diyette biraz abartılı hareket edebilirsiniz, bu konulara dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Arkadaş ve sosyal çevrenizde ani değişimler getirecek. Daha marjinal daha sıradışı insanlarla arkadaşlık ilişkisi kurabilirsiniz. Aniden var olan arkadaşınıza karşı soğuma hissedebilirsiniz. Toplumsal konulara düşkünlüğünüz artacaktır. Dernek ve siyasi partilerde görev alabilirsiniz.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment