Yengeç Burcu Şubat Ayı Yorumu

yengec_subat_2019

Yengeç Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa Yükselen Yengeç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Yengeç Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, eşinizden ya da eşinizin ailesinden finansal anlamda güzel destekler getirebilir. Ayrıca öğrenciyseniz burs imkanları ve buna benzer destekleri beraberinde getiriyor olabilir. Bununla beraber beklediğiniz nafaka, miras, mal paylaşımlarınıda hakkınız olanı alma fırsatları çıkacaktır. Hayal ettiğiniz ev yada araba için borç para bulma, finanse etme şansınız hayli yüksek. 

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, hayatınızı çevreleyen temas ve iletişimlerde bir yenilik söz konusu olabilir. Yakın çevrenizde değişikliğe gidebilir, yeni insanlarla tanışırken artık sizi bir yere götürmeyecek, zarar veren ilişkilere de bir son verebilirsiniz. Öğrenmekten zevk aldığınız farklı konularla karşılaşırken, size göre olmadığını düşündüğünüz eğitimleri de bırakıyor olabilirsiniz. Bu konularda kardeşlerinizden yada yakın çevrenizden destek görmeniz söz konusu olur.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Şifalandıran bir evlilik kararı alabilirsiniz. Ya da evlilik hayatınızda çözemediğiniz problemleri çözmeniz için güzel bir atmosfer oluşturmakta.

Ancak 14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Kariyenizde ve mesleğinizde yeni mücadelelere aniden girmenize sebebiyet verebilir. Ani öfke patlamaları ve gerginlikleri beraberinde getirecek, bu kavuşum ise olaylara daha sakin yaklaşmanız ile atlatılabilir etkiler bırakacaktır.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 11. evinizde Mars sayesinde kariyerinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Hayli sosyalleşeceğiniz, ara ara stres yaşayacağınız fakat cesurca hareket edeceğiniz bir dönem olarak gözüküyor. 

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle eğitim hayatınızda ya da seyahatlerinizde bazı engeller çıkabilir. 2 gün boyunca gereksiz gerginliklerden uzak durmanız adına babanızla ya da babanızın ailesiyle iletişimlerinizde daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Kova Burcu Nisan Ayı Yorumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (4 votes)
(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment