Akrep Burcu Nisan Ayı Yorumu

akrep-nisan-2019

Akrep Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep Burçları ve bilhassa Yükselen Akrep Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Akrepler, 5 Nisan’da gerçekleşecek yeniay ile günlük yaşam düzeninizde yeniliklere gitmek isteyeceksiniz. Hayatınızda yeterliliğini yitirmiş alışkanlıklar ve sistemleri kökten ele alıp bir şekilde yeniden kuracaksınız.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Akrepler, iş hayatınızda yepyeni bir düzene kavuşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yeni bir döneme girebilirken, ekibinizde yenilikler söz konusu olabilir. Görev tanımınız da yenilikler yaşanabileceği gibi yeni sorumluluklara da maruz kalabilirsiniz.

Borç para bulma yada borç ödeme anlamında biraz zorlanabileceğiniz, mücadele vereceğiniz bir aya giriyoruz. Belli mecburiyetler nedeniyle para peşine düşebilir, elde edene kadar canhıraş uğraşabilirsiniz.  Kendi öz gelirinizi elinizde tutmada zorlanabilir gereksiz harcamalar yapabilirsiniz, aman dikkat!

Bunu da oku :  İkizler Burcunun Genel Özellikleri

Satürn retrosu ile bu gezegenin size nasihati işinizle ilgili detaylarda boğulmak yerine resme daha yukarıdan bakmanız olacaktır.

Aşk / İlişkiler

Önümüzdeki 7 yıl boyunca ilişkiler anlamında yaşayacağınız gelişmeler için Uranüs-Boğa transiti başlamış bulunmakta. Özellikle bu ay var olan ilişkinizin ne kadar güçlü olduğunu, sevdiğiniz kişiye olan inancınızı ne kadar arttığına yaşayarak şahit olabilirsiniz.

 

Aile / Sağlık

19 Nisan’da gerçekleşecek dolunay ile sahip olduğunuz gizli düşmanların nasıl ayyuka çıktığını göreceksiniz. Kendilerini belli edecek bu kişiler sizin kindar yanınızı görmezden gelseler de siz kolay kolay affedeceğe benzemiyorsunuz. Dolunay gökyüzünde parıldarken bu kişilerin foyalarıda bir bir ortaya dökecek gibi.

Aileniz ve özellikle kardeşlerinizle aranızda diyalog sorunları yaşanabilir, aranızdaki gerginlikleri çözmek adına daha uzak akrabalarınızdan ya da arkadaşlarınızda destek almak isteyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda yeni durumlar söz konusu olurken, mevcut bir rahatsızlığınız var ise tedavisini bulmanız bu ay daha kolay olacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment