Koç Burcu Mayıs Ayı Yorumu

koc-mayis-2019

Koç Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve bilhassa Yükselen Koç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Koç Burcunun Mayıs Ayında  haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Koçlar,  bu ayın genel gündemi maddi kaynaklarınız üzerinde hareketlilik. Boğa burcunca gerçekleşecek Yeniay ile Nisan ayının sonlarından itibaren size kendini hissettiren finansal konularda yeni bir döneme giriyorsunuz. Kendi paranızı kazanmak isteyeceğiniz, zaten böyle bir durum içindeyseniz kazanç kapınızı daha fazla aralayacağınız yeni kararlar alacaksınız gibi gözüküyor.  Öyle ki yine Boğa burcunda buluşacak Venüs ve Uranüs bu durumun aniden ve hiç beklenmedik olarak yaşanabileceğini ima ediyor. Venüs girdiği evi ferahlatır, genişletir, güzellik verir. Uranüs ise çılgınca anilikler içinde birazda zorlayarak koşullara alıştırır sizi. Bu davet para alanında olunca güzel şeylerle karşılaşacağınızı umuyoruz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay yine bir maddi kaynak kapınızda gerçekleşiyor olacak. Kendinize ait olmayan, borç, kredi, miras, nafaka ya da eşinizin gelirinde gerçekleşecek bir gündeminiz mevcut gibi. Artık yukarıda bahsi geçen hangi konu ise netleşmeye vardığınızı, kafanızda artık kesinleştirdiğinizi yada mevcudiyetini sonlandırdığınızı göreceksiniz. Belkide ay başından itibaren yaptığınız atılımlar ile kendi geliriniz arttırarak borçlarınızı kapatmak için adım atıyorsunuzdur. Ne olursa olsun Mayıs ayı sizin cebinize de bahar getirecek diyebiliriz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu 2019 Yorumu

Ayın sert konularından da bahsetmek istersek, eğitim hayatınız yada seyahatleriniz için gereken destek ve fırsatları yakın akrabalarınız hatta kardeşleriniz yada kardeş kadar yakınlarınızdan göreceksiniz diyebiliriz. Daha öncden yardımını ummadığınız kişilerden enteresan ve cömertçe destekler sayesinde bu alanlarda mücadele ediyor oalcaksınız.

Geçen aydan beri Jüpiter retrosunun etkisiyle yarım bırakmışlıklara dönmeye meyillisiniz. Özellikle yarım bıraktığınız eğitime dönebilir ya da daha önce seyahat ettiğiniz ülkeleri tekrar ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Son olarak Satürn’ün tüm ay boyunca Oğlak burcundaki seyri işinizi ciddiye almanız hakkında çok hatırlatıcı ve açıklayıcı olacağını ön görebiliriz. Bu durum altında biraz baskı altında, pasifize olmuş, bıkkın hissedebilirsiniz. Bu süreci iyi değerlendirebilir Satürn’ün ne kadar sert fakat bi o kadar da değerli bir öğretmen olduğunu bilirsek çok daha verimli ayrılız bu aydan Sevgili Yükselen Koçlar…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (13 votes)
(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment