Boğa Burcu Mayıs Ayı Yorumu

boga-mayis-2019

Boğa Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa Yükselen Boğa Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Boğa Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Boğalar,  bu ayın gündemi ilişkileriniz, kendinizi arama ve bulma, maddi mücadele gibi konulara nüfuz ediyor. Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile kendinize sormanız gereken belki de belli bir müddettir ötelediğiniz, “Neredeyim?, Nerede olmak istiyorum?, Doğru kişiyle miyim?, Doğru yolda mıyım?” gibi soruları sormanın zamanı geldi. Son zamanlarda oluşan problemlere geçici çözümler üretmeniz sizin yolunuzu tıkıyor. Aslında olması gerekeni biliyorsunuz fakat iç sesinizi kısıyorsunuz. Sizde biliyorsunuz ki o ses genelde doğru söyler.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Ocak Ayı Yorumu

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkilerinizin adını koymak için gerekeni yapıyor. İlişki içinde bulunduğunuz kişiyle belki geçmişte kalan konuları tekrar gündeme getirecek ve netleştireceksiniz. Kötü giden ilişkiler için yol ayrımını kolaylaştırırken, saplanıp kaldığınız konularıda çözmek için iyi bir fırsat olacak. Meydana gelecek bazı durumlar ile yolunuza nasıl devam etmek istediğinize siz karar vereceksiniz.

Ayın ortasından sonra güzelliklerin kraliçesi Venüs ile gözü kara çocuk Uranüs sizin burcunuzda kavuşuyor olacak. Fakat öyle bir buluşma ki şu zamana kadar fark edemediğiniz bir fırsatı gözünüze sokacak adeta. Nasıl göremedim diyerek hayıflanırken Nisan’ın sonlarından itibaren 2019’u şekillendirecek gökyüzü hareketlerine şahit olabilirsiniz.

Mayıs ayında Mars ve Jüpiter karşı karşıya geliyor. Parasal konularda mücade vermek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle var olan borçlarınızı kapatma yoluna giderken dar bir boğazdan geçerken bu durumdan kurtulmak için sadece kendi kaynaklarınıza güzevenmek zorunda olduğunuzu görmenizde fayda var.

Geçtiğimiz aydan beri özellikle finansal konularda eski dostlarınızı ya da daha önce kullandığınız kaynakları arar oldunuz. Ağustos’a kadar bu arayışınız devam edebilir. Sağlıklı sonuçlar vermesi için sabırlı olmanız gerekmektedir.

Bunu da oku :  Balık Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Okulun en sert öğretmeni Satürn’ün tüm ay boyunca Oğlak burcundaki seyri sizi bir çok konuda uyarıyor. Varsa eğitim hayatınız da ya da seyahatlerinizde ve yahut yurt dışı bağlantılı işlerinizde çıkabilecek aksaklıklar için işi daha sıkı tutmanız gerektiğini hatırlatıyor olacak ay boyunca. Sizin için şakaya gelmeyecek bu konuları hafife aldığınız takdirde sert bir tokat yiyebileceğinizi unutmayın.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (12 votes)
(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment