Mayıs Ayı Burç Yorumları

mayıs-2019-burc-yorumlari

Mayıs 2019 Burç Yorumları
5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Yükselen Koç Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Koçlar, bu ayın genel gündemi maddi kaynaklarınız üzerinde hareketlilik. Boğa burcunca gerçekleşecek Yeniay ile Nisan ayının sonlarından itibaren size kendini hissettiren finansal konularda yeni bir döneme giriyorsunuz. Kendi paranızı kazanmak isteyeceğiniz, zaten böyle bir durum içindeyseniz kazanç kapınızı daha fazla aralayacağınız yeni kararlar alacaksınız gibi gözüküyor.
Koç Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Boğa Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
SSevgili Yükselen Boğalar, bu ayın gündemi ilişkileriniz, kendinizi arama ve bulma, maddi mücadele gibi konulara nüfuz ediyor. Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile kendinize sormanız gereken belki de belli bir müddettir ötelediğiniz, “Neredeyim?, Nerede olmak istiyorum?, Doğru kişiyle miyim?, Doğru yolda mıyım?” gibi soruları sormanın zamanı geldi. Son zamanlarda oluşan problemlere geçici çözümler üretmeniz sizin yolunuzu tıkıyor. Aslında olması gerekeni biliyorsunuz fakat iç sesinizi kısıyorsunuz. Sizde biliyorsunuz ki o ses genelde doğru söyler.
Boğa Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen İkizler Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen İkizler Burçları, Mayıs ayı gündeminizi daha çok ilişkiniz ve onun için vereceğiniz mücadeleler ile hayatınızın zorluklarına çözüm arayışı ve ruhsal sağlığınız, bilinçaltınızı ilgilendiren konular etrafında geziyor diyebiliriz. Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay ile Ruhsal teslimiyetiniz keşfetme imkanı bulacaksınız. Gizli kalması gereken ve arzu ettiğiniz bir konu gündeme gelebilirken gerçekleşme ihtimali yüksek olabilir. Venüs ve Uranüs’ün kavuşumu ile sırların ortaya çıkması sağlanabilir. Ortaya çıkan bu sırlar sizi şaşırtabilir.
İkizler Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Bunu da oku :  Terazi Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Yükselen Yengeç Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Yengeçler, bu ay ki gündeminiz sosyal çevreniz, duygusal oluşumlar, aşkınız, ilişkiniz ve iş ortamınız üzerine dolu dolu olacak diyebiliriz. Sizin gibi arkadaşlarına ve arkadaşlığa sadık biri için farketmeden uzaklaşmak istediğiniz arkadaşlarınızın olması garip değil mi? Maalesef şartlar insanı bazen bu şekilde yönlendiriyor.
Yengeç Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Aslan Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Aslanlar neredeyse yılın başından beri iş ve kariyer hayatınızdaki sancılı süreci bitirmek için çok güzel bir aya girdik diyebilirim. Önünüze çıkacak fırsatlar hatrı sayılır bir rahatlamayı size getirebilir. Üstelik zarif Venüs ile hareketli Uranüs’ün bu evde kavuşumu sayesinde yaşayacağınız değişiklikleri aniden ve hiç beklemediğiniz şekilde yaşayabilirsiniz. Yaz aylarına keyifli girebilmeniz için öncelikle cebinize güneş doğuyor diyebiliriz.
Aslan Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Başak Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Başaklar Mayıs Ayı’nın gündemini iş, seyahatler, eğitimler, yuvanız, aileniz, çocuklarınız ve ilişkileriniz hakkındaki gelişmeler oluşturacak. Yeniay yurt dışı seyahatleri, akademik eğitim, uzak kültürler ve yayıncılık evinizde oluşuyor. 9. ev, uğurlu ev olarak bilinir. Yeni Ay’la birlikte yurt dışı ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ülke dışına taşınma kararı alabilirsiniz.
Başak Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Terazi Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Teraziler, bu ayın gündemi maddi konular, finans kanalları, iletişim , eğitim ve aileniz ile ilgili konular hakkında gerçekleşiyor. Ayın başından itibaren bir kaç zamandır yaşadığınız finansal sıkıntıya ferahlama yolları arayacak gibisiniz. Bu anlamda güzel bir Yeniay’la birlikte olmanıza rağmen finansal anlamda çokca açılmamanızı tavsiye ederiz.
Terazi Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Bunu da oku :  Akrep Burcu Nisan Ayı Yorumu

Yükselen Akrep Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Akrepler, bu ayın gündemini ilişkiler, kişiliğiniz ve bilinçaltınız, kendinizden sakladığınız konular ile güvenlik problemleriniz oluşturuyor. Mayıs ayının ilk günleriyle kalbi boş olanlar için tatlı bahar esintilerini yaşatabilecek tesadüfler yaşayabilirsiniz. Ne zamandır hoşlandığınız fakat bir türlü açılamadığınız o kişiyle aniden ve beklenmedik bir şekilde görüşme şansı yakalayabilirsiniz mesela.
Akrep Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Yay Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Yaylar, önümüzdeki 7 yılınızı etkileyecek Uranüs-Boğa burcu transiti ile gündelik yaşamınızda ani değişikliklere şahit olabilirsiniz. Öyle ki hayatınızda düzeni yıkıp tekrar oluşturabilirsiniz.
Yay Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Oğlak Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Oğlaklar, Mayıs Ayı gündemini aşk ilişkileri, günlük rutinleriniz ile ilgili konular meşgul etmekte. Bu ay kiminiz için yepyeni aylara gebe iken kiminiz için için var olan ilişkinizi taze tutmanın peşinde olacaksınız. Açıkcası Mayıs kapılarını size aşkla açıyor. Aşkınızı güzelleştiren Venüs ile hareketlendiren Uranüs arasında ilişkinize farklı bir çerçevede bakabileceğiniz gibi kalbi boş olanlarınızın hayalini kurduğu bir ilişkiye girme fırsatları yüksek gözüküyor.
Oğlak Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Bunu da oku :  Yay Burcu Şubat Ayı Yorumu

Yükselen Kova Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Kovalar, bu ay sizi, ailenizi, ilişkinizi, kariyerinizi ve sosyal çevrenizi etkileyen yoğun bir gündem bekliyor. 5 Mayıs’taki Yeniay ile yeni bir eve taşınabilir, semtinizi, ilinizi değiştirebilir, ailenizin yanından ayrılıp ayrı eve çıkabilir ya da evlenme kararı alabilirsiniz. O nedenle bu kodu yelpaze çok açık. Venüs ve Uranüs’ün kavuşumu bu değişimin hem anilik hem de kolaylık getirebileceğini söyleyebiliriz. Neler olduğunu anlamadan hayatınız değişeceğini söylemeliyiz.
Kova Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Balık Burcunu Mayıs 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Balıklar, Mayıs’ta gündeminizde eviniz, aileniz, evebynleriniz, kardeşleriniz, kariyer hayatınız ve eğitiminiz ile ilgili konular olacak. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Yeniay’ın bir çok konuda yenilik getirebileceğini söyleyebiliriz. İş arıyorsanız yepyeni iş kontratları imzalayabilir, iş yeri sahibi iseniz yepyeni iletişim ve müşteri kanallarını keşfedebilir ve ya yakın akarabalarınız bilhassa kardeşlerinizi ilgilendiren gündemler yaşayabilirsiniz. Bu yaşanacak yenilikler içinde Venüz ve Uranüs’ün kavuşumu ile anilikler ve kolaylıklar barındıracak.
Balık Burcu Mayıs 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

5/5 - (17 votes)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

5 Thoughts to “Mayıs Ayı Burç Yorumları

  1. filiz

    Çok hareketli bir ay oluyor. Hem bireysel hem de toplumsal olarak.

  2. mine

    Güzel bir yorumdu, teşekkürler. Aşk istiyorum bu ay aşşk 🙂 Gönlümüze bahar gelsin…

  3. suzan

    İkizler burcu olarak bu sene evlenmeyi diliyorum. Gerçi yılın çeyreğini geçtik ama Mayıs ayından ümitliyim 🙂

  4. aslı

    Yükselen burcumu nereden öğrenmemi tavsiye edersiniz? İnternet te her sitenin sonuçları bir değil. Tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?

  5. sevgi

    Benim yükselenim Oğlak. Aylardır bu kafa karışıklığıma anlam veremiyordum. İçime kapandıkça kapandım. Sizin yazılarınızı okuduktan sonra geçici olduğunu öğrendim. Çok teşekkür ederim, bu konuda bana ışık tuttunuz. 2020 bizim senemiz olacakmış 🙂

Leave a Comment