Kova Burcu Nisan Ayı Yorumu

kova-nisan-2019

Kova Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa Yükselen Kova Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili yükselen Kovalar, önümüzdeki 7 yıl boyunca evinizde ve de ailenizdeki gündemlerin değişimi anilikler içerebilir. Bunların sebebi olan Uranüs-Boğa transiti bu aylarda etkisini göstermeye başladı. Aniden evlenebilir, ev sahibi olabilir, evden ayrılabilir, boşanabilir ya da yepyeni bir ev düzeni kurabilirsiniz.

Kariyer / Para

Sevgili yükselen Kovalar, yeniay ile yeni iletişim kanalları keşfedeceksiniz. Yeni işler, yeni atılımlar, yeni eğitimler, yeni sözleşmeler gündeminizde olabilir. Konuşacağınız, yazacağınız, bol bol efor harcayacağınız bir ay sizi bekliyor.

Eğitim hayatına devam eden Yükselen Kovalar için hedeflerinde kesinlik kazanma zamanı. Artık hangi yöne devam etmeleri hakkında kesin bir karara sahip olmaları gerekmekte.

Aşk / İlişkiler

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

Sevgili Yükselen Kovalar, aşk hayatınızda ikili çekişmeler bu ay sizi bırakmıyor. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar, tartışmalar, ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir. Bununla beraber gönlü boş olan Kovalar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Bu Nisan ayında arkadaş ortamınızda ve sosyal çevrenizde bir elemeye gidebilirsiniz. Size faydasından çok zararı dokunanları, destek değil köstek olanları hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz.

Aile / Sağlık

Ruh sağlığınız ile ilgili biraz takıntılı olduğunuz şu dönemleri gündelik rutin işlere odaklanarak çözüme ulaşabilirsiniz. Bu sizin ve hayatınızı şekilledirecek kararlar için çok faydalı olacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment