Oğlak Burcu Nisan Ayı Yorumu

oglak-nisan-2019

Oğlak Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak Burçları ve bilhassa Yükselen Oğlak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili yükselen Oğlaklar, 10 Nisanda üzerinizdeki ölü toprağını atmaya başlıyorsunuz. Bu sizin için aylardır içinde bulunduğunuz bunalımlı halden çıkma fırsatıdır, iyi değerlendirin derim.

İçinden çıkamadığınız takıntılarınızdan ve korkularınızdan kurtulmak için bilinçaltınızın derinleriklerine inmenizi destekleyen Satürn retrosu ile biraz nefes alacaksınız.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Oğlaklar 19 Nisan’da gerçekleşecek dolunay ile beraber kariyer hayatınızda netlik kazanacak. Aldığınız kararlar ile yolunuzu çizmek isteyeceksiniz. Uzun dönemdir yaşadığınız bunalımın ilk çıkış yolu diyebilirim. Bu nedenle iş ortamında da insanlar kararlı tavrınızdan etkilenecektir. Yeni bir işe başlayabilir yada var olan işinize son verebilirsiniz.

Aşk / İlişkiler

Bunu da oku :  Aslan Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Sevgili Yükselen Oğlaklar, önümüzdeki 7 yıl boyunca aşk hayatınızdaki yaşanacak gelişmelerin müsebbibi olan Uranüs-Boğa transiti bu aylarda seyre başladı. Oluşacak durumların sizi hem şaşırtacak hem de sevindirecek olması, hayata aşkla tekrar bağlanışınız sizi sevenler tarafından da mutlulukla karşılanacak.

 

Aile / Sağlık

Yeniay ile evinizde, yuvanızda, konfor alanınızda yada ailenizde bir yenilik söz konusu olacak diyebilirim. Ev alma, taşınma, yeni eşya alma yada ebeveynlerinizle aranızdaki sıkıntıları çözme anlamında gayet olumlu açılar yapıyor.

Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz sorunlar gün yüzüne çıkarak ufak tefek mücadeleler beraberinde getirebilecektir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment