Boğa Burcu Nisan Ayı Yorumu

boga-nisan-2019

Boğa Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa Yükselen Boğa Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Boğalar,  Koç burcunda gerçekleşecek yeniay iç güdüsel olarak sizi hareket etmeniz konusunda uyarıyor. Oturduğunuz yerden kalkarak silkelenmenizi yılın geri kalanı hakkında plan yapmanızı teşvik eder nitelikte olacak.  Tabi bunlardan önce biraz kendi içinize çekilerek, ruhunuzdaki karmaşıklığı çözme niyetindesiniz. Bu son sakinliklerin tadını çıkarın çünkü Uranüs 2025 yılına kadar burcunuza misafir olacak. Hayatınızla ilgili çok değişimin ani olduğunu farkedeceksiniz. Temkinli Boğalar için yeni bir serüven olacak.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Boğalar, parasal anlamda Nisan ayında kendinizi adeta savaşır halde bulacaksınız. Kovaladığınız paranın peşini bırakacak gibi değilsiniz. Sonunda muradınıza erip hak ettiğiniz finansal rahatlığa kapı aralıyorsunuz. Unutmayın oturarak değil, mücadele ederek elde edeceksiniz bu faydayı. Borç para ve kredi anlamında bir kaç ay dişinizi sıkmalı kendi kaynaklarınızdan istifade etmelisiniz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Mayıs Ayı Yorumu

İş arkadaşlarınız yada iş ortamınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Bu değişim size iyi gelecektir. Farklı insanlar ve mekanlar iş motivasyonunuzu daha arttıracaktır.

Aşk / İlişkiler

Gizli kapaklı, kaçamak ilişkilere meyil etmemek için kafanızı karıştırmamalısınız. Bahar aylarında gözden ırak aşklar için size göz kırpıyor olabilir. Sonuçlarını düşünerek temkinli adımlar atmanızı tavsiye ederim ihtiyatlı yükselen Boğalar. Ayrıca tatil planları için erken rezervasyon yaptırmanız için gayet verimli bir dönem. Yılın yorgunluğunu atacak tatili planlamakta gecikmeseniz iyi olur.

Aile / Sağlık

19 Nisan’da sağlık konusu hakkında gelişmeler söz konusu olabilir. Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise çözüme ulaşmanız an meselesi olabilir. Sağlığınız Nisan son günlerinde gündeminizde yer alıyor sevgili Yükselen Boğalar.

Bunların yanında kardeşleriniz ve ya yakın akrabalarınızdan finansal anlamda destek alacağınız bir ay içindesiniz. Borç ve kredi anlamında zorlayacak süreci ailenizle paylaşım içinde geçirmeniz sizi mutlu edecektir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (7 votes)
(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment