İkizler Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_oglak-burcu

İkizler Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Oğlak tam bir iş kolik olarak bilinir. Hedefleri için engelleri bir bir geçer, ama buna tam ters olan ikizler, sosyalleşme ve özgürlük peşinde koşan bir karakter buna ters düşebilir. ikizlerin bu sosyalleşme tutkusunu anlamakta zorluk çeker. Ara sıra huzursuzluklar yaşanabilir. Bu iniş çıkışlarda her iki burç birbirine saygılı davrandıkça kopma olmayacağını düşünüyorum. Her iki tarafta biraz sakin olmasında yarar vardır. Bu çekingen ve duygulu erkek sizi cezbederken, hemen arkasındaki sert ve ters insanı hemen fark edeceksiniz. Sizin yaşam biçiminiz için, fazla içine dönük serinkanlı ve soğuktur. Kendisini nadiren zapt edemez, ama böyle bir şey olursa, olay çok ani ve pahalıya mal olacaktır. Güvensizlik, reddedilme korkusu, tanınma ve hayranlık duyulmaya gizli özlem, bu tür davranışları engelleyecek içgüdüsel sebepler olabilir. Titiz, iradeli, becerikli ve kesinlikle güvenilirdir. Bu yüzden iş onun hayatında her zaman en başta gelir. Yaşlandığında ise bu, bir parça değişebilir. Aranızdaki ilişki, yaşlandığında, hemen hemen otuzların yarısında, en iyi hale gelecektir. Başka erkekler baş aşağı giderken, o hayatının baharında olacaktır.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

İkizler ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki söz konusu olmaz. Oğlak erkeği, İkizler kadınını çekecek özelliklere sahip değildir. Özellikle huzursuz ve sinirli yapısı İkizler’i fazlasıyla rahatsız edebilir. Oğlak’ın kıskanç tavırları İkizler’in kendini kısıtlanmış hissetmesine neden olur. Arkadaş olarak çok iyi anlaşacak bi ikili, sevgili olunca ancak aralarındaki aşkın çok kuvvetli olması şartıyla ilişkiyi yürütebilir. Aksi halde bu ilişki oldukça zor olacaktır.

Yalnız bu ikili birbirlerini anlamayı başarırlarsa, birlikte çok tutkulu bir aşk da yaşayabilirler. Her ikisi de hem aşkta hem de yatakta ne istediklerini bilirler. Cinsel açıdan oldukça uyumlu olan ikizler ve oğlak çifti, yataktaki performansları ile aşk hayatlarında da sürekli eğlenceli vakit geçirebilirler. Yalnız tabikide şunu biliyoruzki ilişkilerde cinsel acı önemlidir ama ilişkilerinde cinsel açıdan kurmanın bedelleri ağır olacağını biliyoruz. Geleneksel değerler, aile, güvenlik ve yaşamındaki ufak değişiklikler, onun için önemlidir. Düzenli bir evi, iyi yemekleri sever. Toplum içinde sizinle gurur duymak ve sizi sahiplenmek isteyecektir. Parayı tedbirli harcayacaktır, asla darda kalmayacaksınız. Baştan çıkarılma ona zevk vermez. Ayrıca aşkta da aktif değildir.

Oldukça sosyal olan ikizler, oğlağın işlerine gereğinden fazla vakit ayırdığını düşünür. Oğlak ise onun bu sosyallik merakını biraz fazla bulur. Bu durumda ilişkileri zorlu yollardan geçecektir. Biraz anlayış ile tüm bu problemler çözülür. İkizler, ilk görüşte oğlağın cool görüntüsünden etkilenecek, sonrasında da elde etmek için elinden geleni yapacaktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Nisan Ayı Yorumu

İkizler burcu kadını ve Oğlak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment