Boğa Burcu Kasım Ayı Yorumu

boga-kasim2

Boğa Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili Boğa Burcu ve bilhassa yükselen Boğa Burçları;

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim Boğa Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 6. Evinizde retroya devam ediyor olacak. Günlük rutinlerinizi ve iş ortamınızı ifade eden bu evde retro geçen aydan beri istediğiniz düzeni oturtamadığınıza işaret eder. Yada yönettiğiniz bir ekip ya da grup varsa onlarla yönetsel anlamda gerginlikler yaşayabilirsiniz. 16 Kasım’a kadar çıkan bu problemler Aralık ayına doğru sizden uzaklaşacaktır. Sağlık anlamında aldığınız tedaviler için de bu durum söz konusu olabilecek. Sadece biraz sabır diyebiliriz, bu konularda ani kararlar vermeniz bu dönemde tartısı bozuk yargınızın kurbanı olamanız demek olacaktır.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ilişkileriniz için yeni bir baharı işareti ediyor. Gönlü boş olan Boğa burçlarının ufkunda yeni ilişkiler baş gösterecek. Eğer bir ilişkiniz varsa mevcut ilişkinizde yaşanacak yenilik ve güncellemeler söz konusu olabilir. Ticari bir ortaklık teklifi alabilir, değerlendirmeye alabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Ortak para ve mülkleri etkilecektir. Buralarda ki iletişim ve temaslarda sorunlar yaşabilirsiniz. Borç ve kredi almak istediğinizde sizi biraz zorlayabilir, başvurunuzda, evrak işlerinde yanılmanıza sebep olabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 2. evinizde gerçekleşecek. Dolunay finalleri, sonları simgeler. Para ve maddi güvencelerinizi etkileceyecek dolunay, para kapınınızdaki değişimler ile gündeme gelebilir. Mevcut olan maddi kapınız kapanabilir ve Jüpiterir transiti etkisiyle daha şanslı bir kapı açılmasını sağlayacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment