İkizler Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve Özellikle Yükselen İkizler Burçları;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim İkizler Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl sonlanırken sağlıklı yaşam adına güzel kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu anlamda spor ve diğer sağlıklı yaşam aktiviteleri için araştırmalar yapabilir, diyet programları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızdaki iyimser hava, iş arkadaşlarınızla yakalayacağınız ahenk size yeni yıl için güzel umutlar verebilir. 2018’de ki rehaveti üzerinizden atmak rutin işlerinizi düzene sokmak isteyecek yeni yıl için planlar yapabileceksiniz. Bu mana da çok güzel bir ay sizi bekliyor, hazır olun!

Aralık ayının gündemi daha çok 7. Eviniz çevresinde dönecek. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek için adım atan siz olabilirsiniz. Bu girişim gönlünüzdeki kişininde hoşuna gidecektir. Sorumluluklarınızdan kaynaklı ilişkinize vakit ayıramama gibi durumlar hayatınızdaki kişi için sorun yaratıyor olabilir.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay parasal konularda bir bitişin habercisi olabilir. Sürekli ve düzenli ödediğiniz bir taksit, aidat gibi giderlerinizi sonlandırabilir, ani olarak yeni birşey almaya karar verebilirsiniz. Verilecek bu ani karar biraz iyimserce alınacağından, enine boyuna hesaplamadan bu girişimde bulunmamanızı tavsiye ederiz.

17 ila 25 Aralık arası yeni bir aşk ve ilişki için son derece şanslı günler içinde olacaksınız. Özellikle yeni bir ilişkiye başlamak yada varolan ilişkinizde seviye atlamak hem çok bereketli hemde güzel kavuşumlar sağlayacak. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment