İkizler Burcu Mart Ayı Yorumu

ikizler_mart_2019

İkizler Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa Yükselen İkizler  Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, kariyerinizde parlak bir ayın habercisi durumunda. İşiniz ve kariyeriniz adına yepyeni gelişmeler söz konusu olacaktır. Yeni bir işe girebilir, iş değiştirebilir, terfi alabilirsiniz. Merkür retrosunu dikkate alarak yapabilirseniz sözleşmelerinizi ve imzalarınızı ertelemenizi tavsiye ederiz.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Kontrol dışı alanlarda bir gerilim yaşamanız olası gözüküyor sevgili Yükselen İkizler burçları. Bu ay daha dikkatli davranmanızı gerilimli ortamlara fazlaca girmemenizi tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, aşk hayatınızda netleşmeye gideceğinizi söylüyor. Uzun bir süredir çözümlenemeyen problemli ilişkiler için bitirme kararı alabilir, tutarlı ve istikrarlı ilişkilerinizi bir üst seviyeye taşıyor olabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili gündemlerde dikkat çekiyor olacak.

Davaların, yargısal süreçlerin çözümlendiği bir dönem olması da mümkün olabilir.

Uranüs’ün Boğa geçişi önümüzdeki 7 yıl boyunca evhamlarınızı, kaygı ve kuruntularınızın üstesinden gelmenize vesile olacak diyebiliriz. Bu anlamda ruhsal alanda sizi özgürleştirecek, geleceğe daha güvenle bakmanızı sağlayacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment