Boğa Burcu Mart Ayı Yorumu

boga_mart_2019

Boğa Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa Yükselen Boğa Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, yeni sosyal ve iş çevrelerini bize işaret ediyor. Kariyerinizin getirilerini elde ettiğiniz bir dönemde olduğunuzu söyleyebiliriz. Ayrıca yeni arkadaşlıklar kurabiliyor, sosyal çevrenizde yepyeni siz ile kendinizi tanıtıyor olabilirsiniz.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Daha özgüvenli, daha cesur bir kişilik özelliği sergileyen Yükselen Boğa’lar, kendilerini Mart ayı boyunca daha net bir şekilde ortaya koyacaklar.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kasım Ayı Yorumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, iş ortamnınızda pozisyon değişimlerine, görev tanımlarının netleşmesini destekliyor olacak. Ayrıca iş değişikliğini de beraberinde getirebilecek bu enerji sizi gelecek yıllar için sağlam kararlar almaya itiyor olacaktır. Ayrıca mevcut bir hastalığınız varsa Mart ayında tedavi olarak kurtulmanız mümkün gözüküyor.

Kariyerinizle ilgili açılımlar söz konusu olabilir. Bir yandan parlarken diğer yandan tedbiri elden bırakmamanız gereken bir ay Mart ayı.

Uranüs’ün Boğa geçişi sizi direk etkileyecektir. 7 yıl boyunca ani kararlarla şaşırtabilir, sizi tanıyanların bu değişime inandırmakta zorlanabilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment