Yengeç Burcu Nisan Ayı Yorumu

yengec-nisan-2019

Yengeç Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa Yükselen Yengeç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Yengeçler, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile yaşamınız için yeni planlarınız var olacak. Toplantılar, sosyal çevreler yoğunlukla gündem oluşturacaktır. Hayat görüşünüz değişirken, yepyeni ufukları keşfedecek atılımlar yapabilirsiniz. Bu planlar dahilinde kontrol edemediğiniz endişeleriniz nüksedebilir, sizi bu anlamda yıpratabilir. Çok kasmamanızı, dönemin geçici olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Yengeçler, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyerinizde bir yenilik yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda dikkat çekici ve popülersiniz. Üstlerinizle olan ilişkiler ve diyaloglar yoğun olurken, yeni iş sözleşmeleri de gündeminizde olabilir.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Mart Ayı Yorumu

İşle alakalı eğitimler alabilir, yeni ortamlarda farklı insanlarla tanışma, kaynaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Aşk / İlişkiler

İkili ilişkilerde, evliliğinizde 2017 Aralık’tan beri meydana gelen sıkıntılar adına yaşanacak en güçlü dönüşüm bu aylarda yaşanacak. O nedenle sancılı olacağını tekrar hatırlatmak isterim.

 

Aile / Sağlık

Ailevi kararlarınız söz konusu olacaktır. Özellikle baba ve baba ailenizi ilgilendiren konular dikkat çekiyor olacaktır. Yaşadığınız yer, eviniz, yuvanız, aileniz hakkında oluşan durumlarda netlikler söz konusu. Dikkat çeken bu hususlarda yenilikler ve bitişler meydana gelebilir.

Sağlık konusunda yada hanenizde tatsız haberler odağınız da olabilir, aman dikkat!

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment