Koç Burcu Kasım Ayı Yorumu

koc-kasim2

Koç Burcu Kasım Ayı Yorumu
Sevgili Koç Burcu ve bilhassa yükselen Koç Burçları;

Kasım ayı gökyüzü hareketli gündemini sürdürmeye devam ediyor. Bir buçuk yılda bir retro yapan Venüs 5 Ekim’de Akrep burcunda geri hareketine başlamıştı. Kasım ayında Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçecek. Aynı zamanda Jüpiter 12 yıllık döngüsünü tamamlayarak burç değiştirip Akrep burcundan evi olan Yay burcuna geçiyor. Jüpiter Yay transitinin şanslı etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bu kavuşumu burç dönemlerinizde daha detaylı olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 16 Kasımda Venüs Retrosu tamamlanırken, 17 Kasımda Merkür retro yapmaya başlayacak. 7 Aralığa kadar Yay burcunda gerilemeye devam edecek.

Gelelim Koç Burcunun Kasım ayında haritalarındaki yansımalarına;

Venüs 7. Evinizde retroya devam ediyor olacak. Bu durum ikili ilişkilernizi normalin dışında yargılıyor olacağınız gösterebilir. Hal, tutum ve davranışları doğru değerlendiremiyor ve yanlış karar verme durumunuz daha sonra pişman olabileceğiniz eylemlerde bulunmanıza sebep oluyor olabilir. Bu dönemde başlayan ilişkiler, retro bitiminde uzaklaşma isteği duymanıza sebep olabilir. Çünkü karar verirken kendi olağan yargılarınız iş başında değildir. Eğer yeni bir ilişki ya da ticari ortaklık gündeminizde ise 16 Kasım’a kadar değerlendirme sürecinde kalmanızı tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu 2019 Yorumu

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay borç ödeme, borç para bulma, kredi yada diğer finansman araçlarının kullanımını sizin için kolaylaştıracaktır. Borcunuzu ödeyerek temizleyebilir ya da kendinize istediğiniz parasal kaynağı bulabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Yurtdışı bağlantılı işler ya da seyahatlerinizde iptal ve erteleme söz konusu olabilir. Yada eğitim öğrenim hayatınızda gereksiz pürüzler söz konusu olabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır. Fakat bu dönemde cesurca atıldığınız bir iş veya proje sekteye uğrayabilir aman dikkat…

23 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay detaylıca ve titizlikle çalıştığınız bir iş ve ya projenin tamamlanması anlamına gelir. Siz artık alacağınızı almış istediğiniz şekilde teslim etmişsinizdir. Aynı zamanda yaşadığınız problemleri çözüme ulaştıracak verileri bulabilir, sorununuzu kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Gökyüzü hareketleri bu açıdan da sizi destekliyor olacak.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment