Boğa Burcu 2019 Yorumu

boga2

BOĞA BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa yükselen Boğa Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu 2019 Yorumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Boğa Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Boğa’lar,
Görünürlüğünüzün artacağı, iletişim ve sosyal ilişkilerinizin büyüyeceği bir yıla adım atmak üzeresiniz. Hem öğrenecek hem de öğretecek bundan da büyük keyif alacaksınız.

Seyahat ve eğitimin ağırlıkta olduğu 2019 yılı gündeminizde elde ettiğiniz bilgi birikimi iş alanına dökmenizi sağlayacak açılar sizi mutlu edecektir. İş anlamında güzel ve meşgul günler sizi beklerken, cesaretinizi kaybetmeden pratik çözümler ile hayatınıza yön vermeniz size ve özellikle kardeş yakınlığında olan akrabalarınızı sevindirecektir. Elbette ki bu eğitimleri elde ederken zorluklar ve bir takım engellerle karşılaşmanızda söz konusu olacaktır. Soğukkanlılıkla bertaraf etme enerjisiyle uzaklaştırmayı bileceksiniz.

Yıllardır çözemediğiniz büyük probleriniz, yüklü borçlarınız ya da davalık durumlarınız var ise bu sene sizi rahatlatacak bir berket ile üstesinden gelmeniz olasıdır. Ayrıca Jüpiter’in etkisiyle ev yada araba almak için borç para bulmak isteyebilir, istediğiniz yardımıda diğer yıllara göre daha kolay bir şekilde alabilirsiniz. Daha önceleri yaptığınız yardımların size dönüşüne şahit olabilirsiniz.

Bunu da oku :  Nisan Ayı Burç Yorumları

Mart 2019’dan sonra her zaman hayalini kurduğunuz o adımları atabilir, hedeflerinizi gerçekleştirerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Siz Boğalar genellikle sağlamcı, güvenilir ve pratik insanlar oluyorsunuz ama Uranüs ile birlikte daha maceracı, özgürlükçü ve kendine güvenen taraflarınız ortaya çıkacak. . Kişiliğinizle beraber görünüşünüzde dikkat çekici bir değişim söz konusu diyor gezegenler.

2019 yılının sonuna doğru kaçınılmaz bir değişim söz konusu olacak. Zorlanarakta olsa aldığınız dersler çok işinize yarayacak. Bakış açısı kazandıracak bilgi ve becerileriniz pratiğe dökülecektir.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (3 votes)
(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment