2019 Yılı Genel Burç Yorumları

2019burc

2019 Yılı Genel Astroloji Yorumları

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Koç Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Geçen 7 yılı cesurca sizi tutsak eden engelleri aşarak geçirdiniz. Bu sene hayat anlamınızı keşfedeceksiniz. Geçen yılların mükafatını alabileceğiniz değerli bir yıl sizleri bekliyor. Ayrıca bol bol seyahat ederek, keşfederek, öğrenerek tam da sizin mizacınıza uygun dolu dolu bir yılı kucaklamaya hazır olun…

Koç Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Boğa Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Görünürlüğünüzün artacağı, iletişim ve sosyal ilişkilerinizin büyüyeceği bir yıla adım atmak üzeresiniz. Hem öğrenecek hem de öğretecek bundan da büyük keyif alacaksınız. Seyahat ve eğitimin ağırlıkta olduğu 2019 yılı gündeminizde elde ettiğiniz bilgi birikimi iş alanına dökmenizi sağlayacak açılar sizi mutlu edecektir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Boğa Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen İkizler Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 yılında cazip borçlanma fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Kaynak bulma konularında birden hareket etmemenizi, çok ihtiyacınız var ise de iyice analiz etmenizi tavsiye ederiz. Eşiniz daha fazla para kazanmaya başlayabilir. Buna güvenerek kendi kazanımlarınızı daraltmayın. Kariyer alanında korkak davranmamalısınız. Eğer bu şakilde giderseniz para konularında bir tatninsizlik yaşamanız işten bile değil.

İkizler Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Yengeç Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 yılında evlilik fırsatları gündeminizde olacak. Fakat evlilik ya da bu tür konulardan önce kendinize odaklanmanız gerekiyor. Kendinizi ve kimliğinizi tanımanız gerekiyor. Ne istiyorsunuzi ne hedefliyorsunuz bunları belirlemeye çalışın. İlişkinizi ciddileştirecek ya da evleneceksenizde ne istediğinizden emin olarak evlenmelisiniz. İş ortaklığı ile ilgili bir teklif alabilirsiniz. İyice analiz etmeden adım atmayınız.

Yengeç Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Aslan Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 senesi gezegen gündeminin size mesajı; “Biraz geri planda kalarak, dinlenme zamanı…” olduğunu söyleyebiliriz. Siz yapı gereği bulunduğunuz ortamda lider olmaya, önderlik etmeye meyilli kişilersiniz. Yıllardır aldığınız sorumluluk sizi yıprattığını yeni yeni daha fazla farkeder hale geldiniz. İnzivaya çekilerek kısmen bir yenilenme için kendinize zaman ayırmanız şart gibi gözüküyor. Bu duruma nedenlerden biri de iş hayatınızda yaşadığınız tatminsizlik olacaktır. Rölantide giderek yeniden dönüşünüzün daha güzel olacağını sizde biliyorsunuz.

Aslan Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Başak Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Sosyalleşeceğiniz, bol bol gezip eğleneceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Hayatınızda daha keyif almaya çalışarak, yaşamın güzel yanlarını yeniden keşfedeceksiniz. İşinizden aldığınız keyif azaldıysa ya da sevmediğiniz bir iş yapıyorsanız, iş değiştirebilir ve ya işinizin keyifli yanlarını ortaya çıkarmaya çalışabilirsiniz. İşinizin duygusuz ve mekanik yapısını yumuşatma yoluna gideceksiniz.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Nisan Ayı Yorumu

Başak Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Terazi Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Gezegenler, 2019 yılında iş yada meslek yönü değişikliğine gidebileceğinizi söylüyor. Statü yada pozisyon değişikliği gündeminize gelebilir. Başarı ve kariyeriniz konusunda biraz daha hırslı olabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, hesap verdiğiniz bir aile bireyinin hayatındaki değişikliklerde bu senenin olası gündemlerinde yer alıyor. Fakat özet olarak başarılı bir seneyi vurguladığını söyleyebiliriz.

Terazi Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Akrep Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Bu sene daha çok seyahat edebilirsiniz. Öğrenciyseniz, öğrenci olmak üzereyseniz, uzun yıllar boyunca size fayda sağlayacak etkiler yaşayabilirsiniz. Girdiğiniz sınavlarda başarı veren bu etki daha çok yazacağınız, çizeceğiniz, düşüneceğiniz bir yılın adeta habercisi gibidir. İşinizle alakalı bağlantılı ilişkiler geliştirebilirsiniz. Öğrenmek ve kendinizi eğitmek yoğun şekilde destekleyecektir.

Akrep Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Yay Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 senesinde ortak para, mal, miras, nafaka gibi size ait olamayan kaynaklarınızla uğraşacaksınız. Bu durum şuanda başkalarının elinde olan fakat size gelecek paraları verir. Burada hırs sahibi olabilirsiniz. Bu sene kaynağınızı temin etmek içi çaba göstereceğinizi söyleyebiliriz. Fakat borçlanma ya da borç para alma adına verimli olmayan etkiler yaratabilir.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Mart Ayı Yorumu

Yay Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Oğlak Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 yılında bekarsanız, gönlünüz boş ise kendinizi ilişki içinde bulabilirsiniz. İyi giden ilişkiler seviye atlayarak, ciddi kararlar aldırabilir. Bunun yanın sıra sürünen ilişkiler bitebilir. Evliyseniz, geçinemediğiniz evlilikleri bitirebilirsiniz. Ya da orta seviye de bir evliliğiniz varsa eşinizin hayatında ki gelişmelere de şahit olabilirsiniz.

Oğlak Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Kova Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
2019 yılında hayatınızın bir çok açıdan değiştiğini göreceksiniz. Zaten siz bir kaç yıldır bu değişim ve dönüşümün olması gerektiği biliyorsunuz. İçten içe bu durumun farkında olmanızla beraber daha önceleri ardından gittiğiniz ve uğruna emek harcadığınız, hatta hırsınıza yenik düştüğünüz konuları bilerek ve isteyerek bir bir kapatacaksınız. Yaşamınızı, var oluşunuzu tekrar gözden geçirerek bir nevi teslimiyete geçebilirsiniz. Bu sayede o zamana kadar farkedemediğiniz gizli düşmanlıkların ortaya çıkışına şahit olabilirsiniz.

Kova Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

Yükselen Balık Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?
Yaklaşık 1,5 yıldır İş ortamında, arkadaşlar arasında sık sık gerilimler yaşıyordunuz. Alttan almalar, gereksiz iletişimler sizi bir hayli yordu. 2019 yılı size bu anlamda müjdelerle geliyor. Bu sene sizi adeta keyif çağırıyor. İş hayatınızda keyif alacağınız ne varsa ön plana çıkarabilir yada keyif aldığınız, yaratıcılığınızı konuşturduğunuz işlerde görev alabilirsiniz. İlgilendiğiniz, yapmaktan zevk aldığınız hobilerinizi iş alanına taşıyabilir, işinizi hobiniz haline getirebilirsiniz.

Balık Burcunu 2019 Yılı Burç Yorumları yazımız için, tıklayın

5/5 - (6 votes)
(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment