Koç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Koç Burcu Yorumları

Koç Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve Özellikle Yükselen Koç’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Koç Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken siz aceleci Koç’lar biraz tahammülsüz ve huzursuz olabilirsiniz. Çünkü hayat yolunuzda yepyeni ve canlı seçimler yapmak istiyor, 2019 yılına adeta taptaze olarak yeni yıla giriş yapmak istiyorsunuz. Yeni ufukları keşfetme heyecanı, kendiniz için doğru olduğuna inandığınız yollarda ilerleme tutkusu sizi bu tahammülsüzlük ve acelecilikle huzursuz edebilir. Biraz daha dingin olmayı başarabilirseniz sizin için anlamlı kararlar alabilir, ani reflekslerden kurtulup altını doldurabileceğiniz seçimler için planlama yapabilirsiniz, unutmayın …

Aralık ayının gündemi daha çok 9. evinizde gerçekleşecek. 7 Aralık’ta Yay burcunda oluşacak yeni ay sayesinde kendinizi daha saygıdeğer ve önemli hissetmek isteyeceksiniz. Bu nedenle önemli görevler almaktan geri kalmayacaksınız. Bu yolda özellikle eğitim kararları, seyahat durumları söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Kova Burcu 2019 Yorumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay ile ailesel olaylarda görüş ayrılıkları, bitişler, boşanmalar, konfor alanlarınızın değişmesi söz konusu olabilir. Bunların yanında gündeminizde araba yenileme, ev eşyalarınızı değiştirme gibi konularda yer alabilir. Bu değişim, bitiş ve yenilemeler şimşek hızıyla ani kararlar sonucu olma olasılığı çok yüksek olduğundan sonradan pişmalık yaşama ihtimalinizi düşünerek kararlar vermelisiniz.

17 ila 25 Aralık arası son derece şanslı günler içinde olacağız. Özellikle imzaları bu dönemde atmanızı, yeni başlangıçların güneş gibi doğduğu günler olacak. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Aralık ayı boyunca Venüs’ün zorlu meselelerinize tatlı bir dokunuşu olacaktır. Eğer değerlendirebilirseniz, çözüm süreçlerini hızlandıracak sizi feraha çıkaracak günler kapınızda.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment