Aralık Ayı Burç Yorumları

aralik 2018 burç yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları – 2018

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim… Aylık yorumlarda Yükselen Burcunuzu okumanız sizin daha net bilgiler almanızı sağlayacaktır…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür Retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Aralık Ayı Koç Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken siz aceleci Koç’lar biraz tahammülsüz ve huzursuz olabilirsiniz. Çünkü hayat yolunuzda yepyeni ve canlı seçimler yapmak istiyor, 2019 yılına adeta taptaze olarak yeni yıla giriş yapmak istiyorsunuz. Yeni ufukları keşfetme heyecanı, kendiniz için doğru olduğuna inandığınız yollarda ilerleme tutkusu sizi bu tahammülsüzlük ve acelecilikle huzursuz edebilir.
Aralık Ayı Koç Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Boğa Burcu Yorumları – 2018
Yılın son ayında hem maddi hemde gönül ilişkileriniz üzerine vurgu yapan bir açılım söz konusu sizin için. Özellikle ilişkilerinizde bir toparlanmaya gitme, çeki düzen verme, karşınızdaki kişiyi tekrar dinleme ve empati kurma yetiniz daha yüksek olacaktır. Bozulanları güzellikle, yumuşaklıla tamir eden Venüs bu anlamda sizi ve ilişkinizide destekleyecektir.
Aralık Ayı Boğa Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

Aralık Ayı İkizler Burcu Yorumları – 2018
Yıl sonlanırken sağlıklı yaşam adına güzel kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu anlamda spor ve diğer sağlıklı yaşam aktiviteleri için araştırmalar yapabilir, diyet programları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızdaki iyimser hava, iş arkadaşlarınızla yakalayacağınız ahenk size yeni yıl için güzel umutlar verebilir.
Aralık Ayı İkizler Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Yengeç Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken çocuklarınızla ya da çocuk bekliyorsanız veya bunlarla ilgili gündemleriniz olabilir. Ayrıca gönül ilişkilerinizde yılın son atılımları yapabilir ya da yere basmayan ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Bu durumu değerlendirmek sizin elinizde olacak. Unutmayın her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir.
Aralık Ayı Yengeç Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Aslan Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken aileniz ile var olan problerin çözümünün burnunuzun ucunda olduğunu görebilirsiniz. Evinizde size sıkıntı çıkaran eşya, dekorasyon ne varsa bir hal çaresine bakacak, toplu bir düzen sağlamaya çalışacaksınız. Arabanız yada benzer araçlarınızın bakımlarını yaptırabilir, gelecek sene için rahat bir nefes alabilirsiniz.
Aralık Ayı Aslan Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Aralık Ayı Başak Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken kişisel gelişiminiz adına her yapıyor iseniz burada yaşadığınız pürüzleri bit kurtarıcı edasıyla temizleyecek bir enerji getiyor Aralık ayı. Ayrıca sık görüştüğünüz sosyal çevrenizle yaşamış olduğunuz problemleri daha kolaylı çözme yoluna gideceksiniz. Üstelik bunu yaparken hem ılıman tavırlar sergileyip hemde mantıkla yaklaşacaksınız.
Aralık Ayı Başak Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Terazi Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken Venüs ve Merkür para konusunda yaralarınızı saracak güzel bir etki bırakmak için hazırlanıyor. Yıl içinde kazandığınız paralarla yaptığınız harcamaların problemli yanlarını onaracak maddi güvenliğinizi yeniden kazanabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.
Aralık Ayı Terazi Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Akrep Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken görünümünüz, tarzınız, çevrenize gösterdiğiniz profil yada kendinizi ifade ediş biçiminizde yıl içinde yaşadığınız problemlerin üstesinden gelmeye başlayabilirsiniz. Bu durum diğer zamanlara göre daha kolay olacak ve değişim rahat gelecek.
Aralık Ayı Akrep Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Yay Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken geçmiş aylarda yaşadığınız gerginliklerinizi, sürüncemelerinizi tamir etmenize fırsat verecek bir aya giriyorsunuz. Dinginliğinizi kaybettiren, huzurunuzu kaçıran konuların çözümü tereyağdan kıl çeker gibi basit ve rahat olacak diyebiliriz. Ayrıca bu konularınız hakkında rahatlıkla yardım bulabilir ya da yardım edebilirsiniz.
Aralık Ayı Yay Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Bunu da oku :  Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu

Aralık Ayı Oğlak Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken tüm yılın sıkıntısını sırtınızda taşır gibi bir daralma, bunalma, kafaya belli meseleleri takma gibi dutumlar yaşayabilirsiniz. Sizleri bu anlamda rahatlatacak yapmayı hedeflediğiniz işlerinizdeki sorunları tek tek çözecek enerjiye sahip olacaksınız. Bunu değerlendirebilirseniz eğer yeni yıla çok daha rahatlamış ve taze başlayabilrisiniz.
Aralık Ayı Oğlak Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Kova Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken geçen aylarda iş ve kariyer anlamında yaşadığınız ufak tefek aksaklıkları çözmeniz için, bu alanlarda tekrar taze bir başlangıç yapabileceğiniz güzel bir aya girdiğimizi söyleyebilirim. Sorumluluklarınızı yerine getirirken yaşadığınız sıkıntıları irdeleyerek onlara pratik çözümler ile yaklaşabilirsiniz.
Aralık Ayı Kova Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Aralık Ayı Balık Burcu Yorumları – 2018
Yıl biterken 2019’a taşıyacağınız gerek eğitim hayatı gerekse iş bağlantılarınızı revize ederek temiz bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Geçmiş aylarda takıldığınız, engel olmuş konuları ele alarak artık bu alanlarda sorun yaşamamak adına gerekli tedbirleri alacaksınız.
Aralık Ayı Balık Burcu Yorumları ile ilgili yazımız için, tıklayın

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (4 votes)
(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment