Terazi Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu

terazi-burcu_basak-burcu

Terazi Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Terazi, Başak sizler Astrolojik olarak pek uyumlu bir çift sayılmazsınız. Başak, burçlar dünyasının en çalışkan ve üretici burçlarından biridir ne de olsa hasat zamanı dünyaya gelmişlerdir. Başakın bu çalışkanlığı ve azmi, terazi burcunu etkilemeyi başaracaktır. Hava grubuna mensup terazi ile toprak grubuna mensup başakların ilişkisi hakkında bir kanıya varmak için, ne kadardır birlikte olduklarına bakmak gerekiyor. İlişkinin ilk zamanlarını atlatabilirlerse, bu ilişki uzun soluklu olabilir, hatta evlilikle taçlandırılabilir. Ancak ikisinin çatışacağı en önemli nokta, terazinin eğlence ve gezmeye olan merakıdır. Çünkü onun bu merakı karşısından başaklar, bunu anlamsız ve gereksiz bulabilirler. Çünkü onlar için eğlence değil, iş ön plandadır. Bu noktada başaklar, işlerinden vakit bulup terazi ile sosyalleşmeyi başarırsa, birlikte mutlu olabilirler.

Başak erkeği titiz, tutumlu, düzenlidir. Abartılı titizliği sizi zaman zaman çileden çıkarabilir. O ise Terazi kadının gizemli yapısından etkilenecektir. Terazi ve Başak ikilisinin ilişkisi kolay olmayacaktır ama çok keyifli olabilir. Farklılıklarınızı kabul eder, birbirinizi delicesine eleştirmez ve saygı sınırlarını aşmazsanız, birlikte çok eğlenebilir ve birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Başak, toprak siz Terazi ise hava elementi, bu iki gurup birbiri ile uyumlu değildir. Terazi burcu ve başak burcu birlikteliğinde dengeli teraziler, zaman zaman dilini tutamayan ve eleştirmekten çok hoşlanan başaklarla anlaşmakta zorlanabilirler. Gene de birbirinizle paylaşacak çok hoş ortak özellikleriniz vardır. Başak insanının gerçekçi ve pratik oluşu Terazinin hoşuna gider. Terazi burcunun her şeyi analiz etme huyu da Başak burcunun hoşuna gider, kendisi de zaten böyledir. İkisinin arasında oldukça iyi bir çekim olduğunu söylememek de yanlış olur. Bu durumda her ikisinin de ilişkinin başında oldukça çekici olacaklarını söyleyebiliriz. Ancak ilerleyen zamanlarda da bu elektrik etkisini göstermelidir, yoksa zaman zaman birbirlerine ters düştüklerinde geri dönülmez adımlar atabilirler.

Bu ilişkide aşk, sevgi ve bağlılık olacaktır. Ama birbirlerini boğa bilirler de. Bir süre sonra sıkılma ihtimalleri vardır. Ancak iyi bir cinsel çekimleri olacağı için, bu ilişkiyi sürdürebilirler. Oldukça kuvvetli bir bağları olursa, bu ilişki için de umut olacaktır. Terazi burcu ve başak burcu ikilisi, iyi birer arkadaş olacaklar. Sosyal bir ortamda birlikte oldukça iyi anlaşabilirler. Ama bu anlaşma, aşk ilişkisinde de geçerli olur mu bunu aralarındaki çekim belirleyecek. Eğer tutkulu birer aşık olurlarsa, bu ilişkide her ikisi de mutlu olabilirler. Onun dışında anlaşmazlıklar yüzünden ilişki daha başlamadan bitebilir. İkisine de iş düşüyor.

Yatakta Başak burcu oldukça konuşkandır ama oyuncu değildir. Onu gevşetmelisiniz, bu sizin için zor olmayacaktır. İkinizde duygusal olmadığınız için birbirinizin duygularını açığa çıkarmasına yardımcı olamazsınız. Bu da ilişkinizin sıkıcı olmasına sebep olabilir.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Terazi Burcu burcu kadını ve Başak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %65 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment