Akrep Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Akrep Burçları ve Özellikle Yükselen Akrep’ler;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Akrep Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken görünümünüz, tarzınız, çevrenize gösterdiğiniz profil yada kendinizi ifade ediş biçiminizde yıl içinde yaşadığınız problemlerin üstesinden gelmeye başlayabilirsiniz. Bu durum diğer zamanlara göre daha kolay olacak ve değişim rahat gelecek. Hayatınıza 2019’da hoşluklar katmak adına yılın son ayında destek olan bu enerji yeni aşklar yada arkadaşlıklarıda gündeminize getirebilecek, hazırlıklı olun…

Aralık ayının gündemi daha çok 2. eviniz odaklı olacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde daha çok para kazanmak, maddi güveninizi arttırmak, ek gelir elde etmek ya da daha fazla getiri için harcama ya da yatırım yapma konularında size yardımcı olacak, destek sağlayacaktır. Fakat sıkıntı yaşayabileceğiniz tek nokta çok riskli yatırım fırsatlarına detaylıca irdelemeden girişim yapmanız daha sonra pişmanlıklar geirebilir. İyice araştırmadan yeni kazanç kapılarını çalmamanızı tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayda gündeminizide ki seyahat planlarınızda erteleme ya da iptaller, alacağınız yada aldığınız eğitimin sonlanması, yurtdışı bağlantılı işlerde iptal yada iş teslimi sözkonusu olacak. Aynı zamanda hayata bakış açınızda, değerlendirmenizde bir yöntem farklılığına gidebilir birde bu pencereden yaşama bakmak isteyebilirsiniz.

17 ila 25 Aralık arasında özellikle para ve maddi güç kazanma adına yapacağınız atılımları destekleyen çok şanslı bir dönem olacak. Yeni kaynaklar keşfedebilir. Bu anlamda çok şanslı olan Merkür – Jüpiter kavuşumu sizi bu meselelerde yönetimi ele geçirme adına yardımcı olacaktır. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment