Akrep Burcu Mayıs Ayı Yorumu

akrep-mayis-2019

Akrep Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep Burçları ve bilhassa Yükselen Akrep Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Akrep Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Akrepler, bu ayın gündemini ilişkiler, kişiliğiniz ve bilinçaltınız, kendinizden sakladığınız konular ile güvenlik problemleriniz oluşturuyor. Mayıs ayının ilk günleriyle kalbi boş olanlar için tatlı bahar esintilerini yaşatabilecek tesadüfler yaşayabilirsiniz. Ne zamandır hoşlandığınız fakat bir türlü açılamadığınız o kişiyle aniden ve beklenmedik bir şekilde görüşme şansı yakalayabilirsiniz mesela. İlişkisi olan Yükselen Akrepler ise ilişkilerinde devamlı takıldıkları konulardan uzaklaşıp, aşkın tadını geldiği gibi yaşamayı seçebilirler. Tatlı Venüs ile hırçın Uranüs sizin ilişkiler evinizde kavuşurken gerçekten çok şeyi gereksizce dert ettiğinizi anlayacaksınız.

19 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile kişisel değerlerinizin farkına varmanız, ne zamandır unuttuğunuz hayallerinize iyi gelecek. Özellikle Nisan Ayında adeta kendinizde değildiniz. Bu gidişe bir dur diyebileceğiniz kararlar aldıracak gelişmeler eşiğindesiniz. Her zaman hislerinize güvendiniz, şimdide onlara kulak verme sırası.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Maddi konularda darda hissetmeniz geçen ayın etkilerinden görünmekte. Bu sıkıntınızı bir miktar borç bularak ya da miras, nafaka, eşinizin kaynakları gibi size ait olmayan gelirlerden elde etmeniz olası. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini bu ay daha iyi anlayacaksınız. Çünkü bu parayı bulmak için bu ay size biraz zorlu görevler düşüyor. Daha önce değerlendirmediğiniz finansal kaynaklar Ağustos ayına kadar bir bir önünüze dökülebilir.

Satürn’ün Oğlak burcundaki seyri tüm ay boyunca sürecek. Bu da kendinizi ifade etmekte hayli zorlanabileceğinizi ifade ediyor. Satürn’ün nasihati sabırlı olmanız ve daha iyi gözlem yapmanız. Kendinizi iletişim anlamında kısıtlanmış hissederken yaşayabileceğiniz güçlükleri sabrınızla aşacaksınız Sevgili Yükselen Akrepler…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (2 votes)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment