İkizler Burcu 2019 Yorumu

ikizler

İKİZLER BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa Yükselen İkizler Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Yay Burcu Ocak Ayı Yorumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen İkizler Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen İkizler’ler,

2019 yılında cazip borçlanma fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Kaynak bulma konularında birden hareket etmemenizi, çok ihtiyacınız var ise de iyice analiz etmenizi tavsiye ederiz. Eşiniz daha fazla para kazanmaya başlayabilir. Buna güvenerek kendi kazanımlarınızı daraltmayın. Kariyer alanında korkak davranmamalısınız. Eğer bu şakilde giderseniz para konularında bir tatninsizlik yaşamanız işten bile değil.

Jüpiter – Yay transiti ile 2019 yılında 2019 yılının en çok evleneni Yükselen İkizler’dir. İlişkinizde seviye yükseltmeyi gayet destekleyen bir görünüm verecek Jüpiter transiti, aşk, ilişki, evlilik ve çocuk konularında bereketini adeta üzerinize yağdıracak. Evli iseniz eşinizin hayatında da olumlu gelişimlere şahit olacaksınız demektir. Ayrıca iş ortaklığını da destekleyen bir etkiside olacak. Yeni fırsatlara sırt çevirmeyin demekte fayda var.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. 2019 yılında korkularınızla yüzleşip alt etme zamanı. Sezgileriniz yükslerek, bilinçaltınızı temizleyeceğiniz olaylar gündeminize gelebilir. Sizi ilerlemekten alıkoyan bilinç altına attığınız ne varsa yüzleşeceksiniz. Bu sene “Ben hallederim.” senesi. Eksik yönlerinizi keşfetmenizle, kriz çözme yöntemleri geliştirmenizle adeta güçlüklere kafa tutar hale gelebilirsiniz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Mart Ayı Yorumu

Gönüllü çalışmalara yönelebilirsiniz. Daha manevi konularda dönüşüm sağlayabilirsiniz.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment