Başak Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

basak-burcu_yengec-burcu

Başak Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Başak ve Yengeç burcu, mutluluğu yakalayıp birlikte kalıcı bir ilişkiye adım atmak istiyorlarsa, çok ama çok çaba sarf etmeleri gerekir. Ama Başak toprak ve Yengeç su ikilisinin anlaşmamak için hiç bir sebep yoktur. Su toprağı besler ve doğurgan hale getirir. Yengeç burcu ile anlaşamadığınız konular olsa da eninde sonunda birbirinize dönersiniz. Birlikte oldukça uyumlu olan toprak ve su gruplarından başak ve yengeç burçları için söyleyecek çok fazla şey yoktur. Eğer bir başak yengeç burcuna ilgi duyuyorsa, onun için doğru kişiyi bulmuş olabilir. Yengeç burcu, partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Başakın çalışkanlığı ve azmi ise yengeç tarafından çok takdir edilecek ve hayran kalacak. Hem yengeç hem de başak, aileye ve ev hayatına oldukça düşkündür. Dolayısı ile bu ikilinin beraberlikleri evlilik ile sonuçlanabilir.

Başak kadını ile Yengeç erkeği arasında oldukça uyumlu bir ilişki olabilir. Sakin ve evine bağlı olan Yengeç, Başak’ın yönetme isteğine uyum sağlayacak, birbirlerini ihtiyaç duydukları konularda dengeleyeceklerdir. Yengeç’in duygusal ve romantik tarafı Başak’ı etkileyecektir. Yengeç sevdiği zaman sadık ve eğlenceli bir eş olacaktır. Seksüel açıdan her iki taraf da romantik ve arzuludur. Farklılıklar rahatsız edici olmadığı takdirde bu iki burcun anlaşamaması zordur.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç romantik sözler ve davranışlarla sevgilisini etkilemeyi çok iyi bilir. Başak ise yengeç burcunun romantik tavırları karşısında eriyecek ona hayran kalacaktır. Başak ve yengeç burçları, astroloji dünyasının en uyumlu çiftlerinden biri olacaktır. Birisi anlatmayı, birisi dinlemeyi sever. Her ikisi de aşka bağlı insanlardır. Başak çok çalışkandır, yengeç ise birlikte olduğu kişiyi her daim destekler. Duygusallığı ile tanıdığımız yengeç burcunun o duygusal ve romantik tavırları, başak burcunun çok hoşuna gidecek ve daha ilk başta ondan çok etkilenecektir. Bu ilişkide dominant olan taraf, başak burcu olacak. Ancak başak burcunun dikkat etmesi ve dilini tutması gerekiyor. Eleştirmeyi çok seven başak burcu, zaman zaman farklı olmadan karşısındaki yengecin kalbini kırabilir. Ve bir yengeç burcunun kalbini onarmak bazen sandığınızdan çok daha zor olabilir.

İkinizde güvenilir insanlarsınız bu yüzden de hep endişelisiniz. Yengeç burcu kıskançtır. Başak burcu ise sınırlanmaya hiç gelemez. Bu sınırlar, başak burcunun sıkılmasına neden olabilir. Yengeç burcunun duygularını kontrol altına alması ve karşısındaki kişiye, partnerine güvenmeyi öğrenmesi gerekiyor. Yengeç burcu, özellikle yengeç erkekleri annelerine çok düşkündür. Bu durum, ilişkinin ilerleyen dönemlerinde bir başak kadınını fazlasıyla rahatsız edebilir. Bu durumda her iki tarafın da birbirine karşı daha dikkatli davranması gerekiyor. Aslında sinir bozucu bir durumdur. Ne zaman hangi yönde değişeceğini bilemezsiniz. Mutlu mu mutsuz mu olacağını tahmin bile edemezsiniz yapacağınız en iyi şey gülümseyerek üzerinde durmamak olacaktır Onun bu durumu da fazla uzun sürmeyecektir. Duygusallığı bırakıp başak ile mantık ve romantik bir ilişki yaşamayı başarabilirse, yengeç burcu da bu ilişkiden tatmin olacak.

Yatakta da uyumlusunuz. Toprak ile su birbirinin ihtiyaçlarını giderir. Yengeç burcu sizin hassas, narin, zarif yapınıza saygı duyar. İkiniz için de seks sıradan bir olay değildir. Ruhların kutsal bir şekilde bir araya gelişi ve kutsal bir bağlılıktır. Bu ilişkide aradığınız derinliği ve güzelliği bulacaksınız.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Başak Burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment