Balık Burcu Nisan Ayı Yorumu

balik-nisan-2019

Balık Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Balık Burçları ve bilhassa Yükselen Balık Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili yükselen Balıklar, son bir kaç aydır belirli zorluklar içinde kıvranıyorsunuz. Bu ay güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle parasal anlamda bahar tazeliği getirecek yeni ay size bol şanslar getirsin.

Kariyer / Para

Sevgili yükselen Balıklar, bu güzel Nisan ayında finansal anlamda bir kapınız kapanıyor, bir kapınız açılıyor diyebilirim. Kredi, borç para, nafaka, miras gibi konularda sıkıntı yaşıyor iken yeni bir iş fırsatı bu ay sizi bekliyor olabilir.

Yeniay ile maddi anlamda ferahlama yaşayacaksınız. Yeni iş kontratları, yeni görevler, terfiler bu ayın konuları içinde gündeminizde olacaktır, değerlendirin derim.

Aşk / İlişkiler

Bunu da oku :  Koç Burcu Şubat Ayı Yorumu

Sevgili Yükselen Balıklar, aşkınız ve arkadaşlarınız arasında kalabileceğiniz Nisan ayında sevdiğiniz kişiden yana olmanız sizi dinginleştirecektir. Ayrıca gönlünüzdeki kişi ile gerginlikler sizi daha çok aşağıya çekecektir. O nedenle sakin olmaya çalışarak, sevdiğiniz kişiyi iki kez dinlemeye, doğru anlamaya çalışın. İlişkinizi tekrar gözden geçireceğiniz bu ay, bağlılıklarınızı arttırmak adına size güzellikler sunuyor olabilir.

 

Aile / Sağlık

Sevgili Yükselen Balıklar aileniz ile problemler yaşamanız sizi epey bir zorlamış gözüküyor. Eğer bu tür zorluklar yaşadıysanız aile fertleriyle olan iletişiminizi düzeltmek adına mücadele vereceğinizi söyleyebilirim. Bu size hemde sevdiklerinize kazandıracak.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (8 votes)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment