Koç Burcu Şubat Ayı Yorumu

koc_subat_2019

Koç Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve bilhassa Yükselen Koç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Koç Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yeni sosyal çevreler, arkadaşlar, organizasyonlar gümbür gümbür geliyor sevgili Yükselen Koç’lar. Kariyer getirilerinizin meyvelerini toplamaya başladığınız bir döneme giriyorsunuz. İş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Seminer, iş eğitimleri gibi toplu olarak yapılan faaliyetlerde odak siz olabilirsiniz.

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, rutinlerinizde değişikler söz konusu olabilir. Yeni iş arkadaşlarınız yada iş ortamınız değişebilir. Sağlık açısından da iyi etkiler veren dolunay tedaviler açısından da güzel bir ortam sağlar. İhmal ettiğiniz konuların üstüne gidebilirsiniz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kasım Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Kariyerinizi ve mesleğinizi icra ederken, sorumluluklarınızı yerine getirirken daha keyif almaya başlarsınız. Hedeflerinize daha rahat ilerliyor olacaksınız.

14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Kendinizle ilgili gündemlerinizde ani gerginlikler ve öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken fazla agresif davranıp sevdiklerinizi kırabilirsiniz sevgili Yükselen Koç’lar, sonra pişman olmamak için daha sakin ve düşünerek davranmaya özen gösterin…

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 2. evinizde Mars sayesinde eforunuz maddi konulara kayıyor. Yatırımlar ve maddi girişimler dikkat çekiyor olabilir. Burada ayrıca fazla para harcama eğilimde de olabilirsiniz. Bütçenizi aşma ihtimaliniz var.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız Özellikle gözden ırak, perde arkasında gerçekleştirdiğiniz işlerde yada ilişkiler varsa bunların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var…

Bunu da oku :  Akrep Burcu 2019 Yorumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment