İkizler Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_aslan-burcu

İkizler Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu
Aslan burcundaki olan erkekler gururlu, güçlü aslanın çok fazla şefkate ve sevgiye ihtiyacı olduğunu bilmelisiniz. Çok becerikli olmasına karşın, her zaman kendine olan güvenin özlemini çeker ve devamlı ilgiye ihtiyacı vardır. Aslan burçları devamlı şımartılmak, ilgi gösterilmesi gereken burçlardır. Ona ilgisiz davranırsanız onu sevmediğinizi düşünür, ve ilişkiniz tehlikeye girebilir.

Pohpohlanmaya ihtiyaç duyan ve hiçbir zaman geri planda kalmak istemeyen Aslan erkeği, güvenilir ve sadık bir sevgilidir. İkizler’in neşeli ve zeki tavırlarından kolayca etkilenen bu erkeğin sevdiği kişi için yapmayacağı fedakarlık yoktur. Koruma güdüleri gelişmiş ve çalışkan Aslan erkeği gösterişe ve lükse düşkündür. Aranızda uyumlu bir ilişki olabilir. Kişilik özellikleri açısından önemli bir zıtlık yaşamazsanız onunla birlikte çok mutlu olabilirsiniz.

İkizler burcu bakımlıdır ve görünüşüne her zaman özen gösterir. Aslan burcu ise güzele ve güzel olana her zaman değer verir. Bakımlı ve güzel görünen bir insan, aslan burcunu daha ilk başta bile çok etkileyecektir. Bu durumda aslan burcu ikizlerden etkilenmekte zorlanmayacaktır. İkizler ve aslan burcu ikilisinin mutlu olmaları kuvvetle muhtemeldir. İkizler burcu zarafeti ve çekiciliği ile aslan burcunu rahatlıkla etkileyebilir.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Aslan erkeği dişiliği ön plana çıkaran kadınları sever ve çok sahiplenicidir. Eğer kendi bildiğinizi okumaya kalkarsanız, konuşulan konudan, akşam yemeğinin gidişatına kadar her şeyi sorgulayacaktır. Özgürlük hakkındaki fikirlerinizi onun yanında gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Eğer ona kıskançlık fırsatı verirseniz, onu istediği gibi eğlendirmiş olursunuz. Göze batmak, şaşırtmak ve saygı görmek ister. Gerçek Aslan asil ve yüce gönüllüdür. Uyumlu hareketleri, dengeli davranışları, keskin bakışları, zevkli giyimi, ona güçlü bir çekicilik kazandırır. Parasal olanakları yeterli olmasa bile, her şekilde lüksten hoşlanır. Karısıyla gurur duymak ve onu herkesle tanıştırmak ister. Bu nedenle, dış görünüşünüzün güzel ve bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz.

Bu ilişki uzun soluklu güzel bir ilişki olmasını istiyorsanız şunlara dikkat etmenizi öneririz. Bu ilişkiyi zorlu bir ilişkiden çıkartmak istiyorsanız alttaki önerilere göz atmanızı öneririz. İkizler burcu sosyaldir. Aslan burcu ise zaman zaman fazlasıyla kıskanç olabilir. Çünkü o arkadaşları ile eğlenmek istediğinde, aslan bundan rahatsız olabilir. Ortamda başka erkeklerin de olacağı fikri ise aslan burcunu rahatsız etmeye yetecektir. Eğer aslan bu tavırlarını engelleyebilir ve kıskançlıklarını törpüleyebilirse, ikizler de yeterli güveni ve sadakati gösterebilirse çok güzel bir ilişkiye devam edeceklerinin habercisi olabiliriz.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

İkizler burcu kadını ve Aslan burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment