Yengeç Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

yengec-burcu_yengec-burcu

Yengeç Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Yengeç ve Yengeç, işte birbirini anlayacak aynı tipte, aynı karekterde iki insan. Üstelik ilk bakışta aşk bu olsa gerek dedirten şekilde birbirlerine çekildiklerini hissederler. Bu ikilinin beraberlikleri gerçek bir Mecnun leylanın aşkı gibi olabilir. Bu ikilinin romantiğin birleşmesi olacak üstelik onlarınki gibi kötü sonla bitmeyecektir. Ayrıca yengeçler, en fedakar burçlar arasındadır. İkisinin de bu ilişkide fedakarlık yapacaklarından şüphemiz yok. Bu sayede oldukça seviyeli ve güzel bir ilişkileri olacak. Bir yengeci yengeçten çok iyi anlayabilecek bir başka kişi varsa, o da diğer yengeçtir. Her ikisi de aynı burca mensup su grubunun insanları olduklarından, her ikisi de duygusal ve romantiktir.

Yengeçler arasında uyumlu bir ilişki olur. Yengeç akıllı, duygusal, romantik ve sağduyuludur. Yengeç kadını kendine bir ömür boyu rahat ve mutlu hissedeceği bir ortam hazırlar. Mutlu bir ev hayatının olmasını ister. Birbirine sadık ve eğlenceli birer partner olurlar. Seksüel yönden iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Duygusal açıdan da birbirlerine hitap ederler. Eğer kişisel problemleri ön plana çıkmazsa birlikte uyumlu ve mutlu bir birliktelik sürdürebilirler.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu 2019 Yorumu

İkiniz konuşmadan bile birbirinizin duygularını anlayabilirsiniz. Şefkatli bir bakış yada nazik bir davranışla anlaşabilirsiniz. Bu ilişkide duygusallık tavan yapacak. Yengeç burcu ve yengeç burcu birlikteliği için kesinlikle romantik bir ilişki olacağını söyleyebiliriz. İki yengeç bir araya gelince ortaya romantik bir aşk ilişkisi olacaktır. Her iki taraf da duygusal, romantik kişiler oldukları için bu ikiliyi sürekli el ele, diz dize görebilirsiniz. Öyle ki bazen 3-4 gün evden çıkmayıp, baş başa film izlediklerini, birlikte yemek yaptıklarını, oturup sohbet ettiklerini görebilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde ikisi de bundan büyük keyif alacaklar.

İki yengeç bir araya geldiğinde, orada iyi bir evlilik olacağını da söyleyebiliriz. Bu evlilik tam anlamıyla mutlu bir sonuca gider. Her ikisi de ailelerine ve sevdiklerine bağlı insanlardır. Onların sadakati kolay kolay bozulmaz ve ikili ilişkilerde kolay kolay aldatmazlar. Bu durumda bu ilişki bir birlerine duydukları sadakatdan dolayı bitmeyecektir. Bu ilişkinin uzun süreli bir ilişki olması kuvvetle muhtemel. Ama yeniliklere açık olmalarını ve monotonluktan uzaklaşmalarını tavsiye ediyoruz. Zaman zaman birbirlerine anlatacak şeyleri kalmadığında, birbirleri ile tartışabilirler. Bu durumda da birbirlerini kırmamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü her iki taraf da kırılgan olduğu için, onarması da çok kolay olmayabilir.

İnatçı ve karamsar günlerde birbirlerine anlayış göstermeli ve tartışmalardan kaçınmalıdırlar. Dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise geçmişe olan bağlarınız olacaktır. Yengeçler bugünkü durumdan şikayetçidirler, geçmişe özlem duyarlar ve hatıraları ile yaşarlar. Yengeç kadını önceki evliliğinden bir çocuğu varsa onunla ilgilenmekten eşi olan Yengeci ve çocuklarını ihmal edebilir. Bu da hassas bay Yengeci incitebilir. Sonuçta çocukları seven bir anne ve baba olarak örnek teşkil ederler. Her anlamda uzun ömürlü ve masallara layık bir evlilik olacaktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment