Kova Burcu Ocak Ayı Yorumu

kova-ocak-2019-burc

Kova Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa yükselen Kova Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak sizin burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulması 12. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Çevrenizden uzaklaşmak isteyerek, inzivaya çekilmeyi deneyebilirsiniz. Arka planda kalıp gözlemlemiyi tercih edebilirsiniz. Yorgunluklarınız sizi iç dünyanıza çekiyor adeta.

2019 yılı için yeni kararların koza aşaması olarak düşünebilir, bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir. Kesinlikle bu değişim ve dönüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu değişimler sizi biraz korkutabilir, endişeye kapılmadan soğukkanlı davranmalısınız.

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Kova’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Uzun süredir bir araya gelemediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, aşina olduğunuz ortamlara tekrar merhaba diyebilirsiniz. Ayın ikinci yarısından itibaren keyfiniz ve neşeniz artacak diyebilirsiniz. 

Bunu da oku :  Koç Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

20 Ocak itibariyle inzivanızdan çıkıp, ruhsal bunalımlarınızı üstünüzden atma zamanı. Aldığınız kararları deklare ederken iç huzuru duyacaksınız. KOzanızdan çıkarak yeni başlangıçlara açık bir hale geleceksiniz.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 7. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Evlilik, ortaklıklar ve her türlü ikili ilişkilerinizde sürüncemeli konularınızın netleştiğini göreceksiniz. İlişkilerde başlangıçlar ve bitişleri destekleyen bu tutulma vasıtasıyla yapmak isteyipte yapamadığınız bu hamleleri kolaylaştıracaktır.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment