Oğlak Burcu Mayıs Ayı Yorumu

oglak-mayis-2019

Oğlak Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak Burçları ve bilhassa Yükselen Oğlak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Oğlak Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Oğlaklar, Mayıs Ayı gündemini aşk ilişkileri, günlük rutinleriniz ile ilgili konular meşgul etmekte. Bu ay kiminiz için yepyeni aylara gebe iken kiminiz için için var olan ilişkinizi taze tutmanın peşinde olacaksınız. Açıkcası Mayıs kapılarını size aşkla açıyor. Aşkınızı güzelleştiren Venüs ile hareketlendiren Uranüs arasında ilişkinize farklı bir çerçevede bakabileceğiniz gibi kalbi boş olanlarınızın hayalini kurduğu bir ilişkiye girme fırsatları yüksek gözüküyor. Uzun zamandır karamsar olan siz Yükselen Oğlaklar için iyi gelecek diyebiliriz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile sosyal ortamınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile ilgili eskiden kalma sorunları ortaya çıkarmanız aranıza mesafe koymanıza hatta iletişiminizin yönünü değiştirmesinde etkin olabilir. Daha çok alttan almanız ve sakin davranmanız yerinde olacaktır.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Şubat Ayı Yorumu

Aralık 2018’den beri çok çetin bir yıla giriş yapmış bulunuyorsunuz. Hayatınızı sürdürmeye çalışırken bir yandan da kimlik bunalımınızı  bir türlü  aşamıyorsunuz. Bunu bu ay gereksiz içe kapanışınız da eklenecek. Bu süreçten çıkmanın tek yolu çalışmak diyor İkizler deki Mars. Ben mücadeleye hazırım, artık ayağa kalkma zamanı. Özellikle çalışan Yükselen Oğlakların bu anlamda iş ortamında kendilerini daha gösterebilecekleri, dikkatleri çalışkanlıkları ile üstlerine çekebilecekleri güzel bi dönem bekliyor. Ağustos ayına kadar yoğun olarak yaşayacaksınız.

Satürn Mayıs Ayı boyunca burcunuzda seyre devam edecek. 2019’un bunalımlı havasının biraz daha dağılması için bu ayı çok iyi değerlendirmelisiniz Sevgili Yükselen Oğlaklar. Satürn Oğlak’da güçlenir, sizi de güçlendirir. Sıkıntılarınızın geçici olduğunu, seneye sahnede olacağınızı unutmayın…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment