Başak Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

basak-burcu_oglak-burcu

Başak Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Zodyak’ın ideal çiftlerinden olan Başak ve Oğlak bu ikili toprak elementinden. Başak burcu kadını daima Oğlak burcu erkeğine sadık kalacaktır aşık olduğu sürecede Oğlak erkeği de aynı şekilde sadık kalacaktır. Oğlak burcu sizin için harika bir sevgili olacaktır. Oğlak insanı da sizin gibi toprak elementi olduğu için değer yargılarınız ve kariyer hedefleriniz birbirine benzemektedir. Oğlak burcunun çalışkan olduğunu bilmeyen yok. Onun bu tutumu ve hırsı birçok hovarda burç tarafından gereksiz ve saçma görünebilir Ancak hasat zamanı dünyaya gelen başaklar, oğlakları çok iyi anlayacaktır, çünkü kendileri de en az oğlaklar kadar hırslı ve çalışkandır. Hem oğlak hem de başak toprak grubunda oldukları için hemen hemen benzer özellikleri taşırlar. Bu onların mutlu bir çift olabileceğine işaret ediyor. Oğlak, dışarıdan oldukça soğuk ve antipatik görünebilir.

Başak burcu ve Oğlak burcu çifti uyumlu bir çift olacaktır. Özellikle Başak burcu için Oğlak burcu ideal bir eştir. Her iki burcun da toprak grubunda olması benzer özellikler taşıdıklarını ve birbirlerini anlayacaklarını gösterir. Oğlak erkeğinin gerçekten sevince yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Başak burcu eğer başarabilirse oğlak burcunun kalbinde taht kuracaktır. Sevdiğine tamamen bağlı olan Oğlak burcu, Başak burcuna aşkın farklı taraflarını öğretecek ve yaşatacaktır..

Bunu da oku :  Şirket Burçları: Su Grubu

Ancak yine de, içinde küçük bir çocuk kadar duygusal bir kalbin olduğunu bilmeniz gerekiyor. Onun o katı ve soğuk görüntüsü, kendini korumak için ördüğü duvardan kaynaklanıyor. Başak, romantik sözleri ile değil de hareketleri ile oğlağa güven verebilirse, oğlak da onu dünyanın en mutlu insanı yapacaktır. Başak ve oğlak burcu birlikteliği hakkında çok şey söylenebilir. Ama birbirlerini tamamlayan bu ikili, beraber oldukları sürece birbirlerine harika vakitler yaşatabilirler. Hayatta benzer hedeflere ve zevklere sahip olan ikili, özellikle çalışmaktan çok hoşlanır. Özellikle oğlak adeta çalışmak ve kazanmak için dünyaya gelmiştir. Burçlar dünyasında onu en iyi anlayan ise hasat zamanı dünyaya gelen ve en az onun kadar çalışkan olan başak burcu olacaktır. Başak ve oğlak burcu ilişkileri genellikle uzun ömürlü olur. Sakin ama bir o kadar da duygusal bir birliktelik yaşayacaklardır.

Başak burcu, zaman zaman vurdum duymaz olabilir. Onun bu vurdumduymazlığı da oğlak burcunun sinirlerini zıplatabilir. Bu kusursuz gibi görünen ilişki de bir anda çıkmaza girebilir. Oğlak burcuna mensup kişiler, genellikle her şeyi kontrol etmeyi ve kontrol altında tutmayı sever. Başak burcu buna karşı çıkabilir. Çünkü onun doğasında kontrol altında tutulmak, göz hapsinde olmak yoktur. Oğlak burcu ile de zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayacaktır. Bu ikili, özellikle iş ortamında iyi birer arkadaş olacaklardır. Aşk hayatında ise birbirlerini anlamaları gerekiyor. Aksi takdirde bu ilişki biraz sıkıntılı olabilir. Yinede genel anlamda birlikteliklerinin gerçekten güzel olacağını söylemek gerekir. Heyecan duyduğunuz amaç ve hedeflere sahip olduğunuzdan tüm samimi olmanıza rağmen ilişkiniz sıkıcı olmayacaktır. Oğlak insanına güvendiğiniz için yatakta duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bir başka kimse ile olamadığınız kadar rahat olabilirsiniz. İkiniz de birbirinizi yeterince tanımadan fiziksel ilişkiye girmezsiniz. Özenle ve yavaş gelişen yakınlık ile aranızda kuvvetli bir bağ oluşur.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Başak Burcu kadını ve Oğlak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %60 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment