Yengeç Burcu Ocak Ayı Yorumu

yengec-ocak-2019-burc

Yengeç Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa yükselen Yengeç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 7. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ya da var olan ilişkiniz farklı bir boyuta taşınabilir. Evliliğinizde güzel gelişmeler de gündeminizde olabilir.

Karşınıza çıkacak ilişkiye hazır hissetmeyebilir bu birliktelik için endişeye kapılabilirsiniz. Gönlünüzün sesine kulak verirseniz yanılma payınız az olacaktır. Zaten siz bu durumu hissedersiniz. Fikir almak için güvendiğiniz insanlara danışsanızda karar sizde bitecektir, unutmayın… Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuzdur. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakma söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Yengeç’ler. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Günlük rutinlerinizi istediğiniz gibi düzenleme şansı bulduğunuz bir ay sizi bekliyor olacak. Ayrıca sağlıklı yaşam için güzel alışkanlıklar kazanmanızıda destekleyecektir. Bolluk bereketlik açısından güzel zamanlar olacak.

20 Ocak itibariyle gelir giderleriniz, borç aldığınız bir para, eşinizden ya da ailesinden bir miktar para bu ay bütçenize destek olabilir.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 2. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Yeni finansal kaynaklar alanında gerçekleşecek tutulma, sürüncemede kalmış finansal konularda bir netleşme, bir kapanış yaşayabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Var olanı korumak isteyeceksiniz…

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

İş hayatınızda mücadele ruhunu Mars transiti tekar kazanabilirsiniz. Yer yer ailevi konularda da sıkıntılar yaşasanızda  verimli bir ay geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle… sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment