Başak Burcu Mart Ayı Yorumu

basak_mart_2019

Başak Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve bilhassa Yükselen Başak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniayda ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilir ya da iş ortaklığınızda bir yenilik ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir ilişki için start vermenizin Merkür retrosu nedeniyle çok iyi sonuçlar getirmeyebileceğini unutmamak gerekir. Sizi kaygılandıracak adımlar atmamaya özen göstermelisiniz.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Eğitim hayatınızda ve seyahat konularında mücadeleli bir ay geçiriyor olabilirsiniz. Belki de hayat görüşünüzde kafanız hayli karışık olabilir, zihinsel muharebe içinde kendinize doğru yolu bulacakta olabilirsiniz. Bunların üçü bir arada yaşanmasıda mümkün olabilecektir. Örneğin eğitim için gittiğiniz bir seyahatte yaşadığınız olaylar sizin yaşam felsefenizi derinden etkileyecektir.

Bunu da oku :  Mayıs Ayı Burç Yorumları

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile finansal konularda bir netleşme söz konusu olacaktır. Gelir-gider hareketlerinizde muallakta olan yapılanmalarda bir kesinlik kazanacaksınızdır.

Rutin işlerinizde kolaylık sağlanması, iş arkadaşlarınızla aranızın iyileşmesi gibi konularda güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Ayrıca uyarmalıyız ki bu dönemde yediklerimize dikkat etmeli, istenmeyen kilolardan uzak durmalısınız.

Uranüs’ün Boğa geçişi ile önümüzdeki 7 yıl boyunca inançlarda ve maneviyatta yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Yaşam döngünüz sizi farklı fikirlere sürükleyebilir. Bunlar gerçekleşirken anilikler söz konusu olacaktır.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment