Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumu

boga-ocak-2019-burc

Boğa Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa yükselen Boğa Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzudikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 9. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, hayatınızı değiştirecek tavsiyelerin kısacası yaşamınıza ışık tutabilecek yenilikler kapınızda olacak. Artık hayatınızın vizyonunu genel olarak değiştirmek isteyeceksiniz. Seyahat ile gündemleriniz bu bir kaç ay için tutulmayla artabilir. Dava sürecinde olan işlemleriniz var ise size yeni gelişmeler getirebilir.

Eğitim ve derin çalışmalar adına güzel bir zaman olmasına rağmen bu durumlarla ilgili endişeler geliştirebilir. Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuzdur. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakma söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Balık Burcu 2019 Yorumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Boğa’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Ayrıca uzak mesafe ilişkileri kapınızı çalabilir, karşınızdakini gereğinden fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Bolluk bereketlik açısından güzel zamanlar olacak.

20 Ocak itibariyle kariyerinizde parlama getirecek. Üsleriniz sizi daha fazla farkediyor olacak. İş fırsatları ve iş görüşmelerine dair güzel gelişmeler söz konusu olacak.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 4. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Ev değişikliği, ev eşyaları değişikliği söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili sürüncemede olan konularda netlik kazanıyor. Kimilerine evlilik getirirken kimilerine boşanma getirebilecek. Ailevi sağlık konuları da gündeminizde olabilir. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Var olanı korumak isteyeceksiniz…

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ara ara gerginlikler yaşatacak Mars transiti nedeni belli olmayan stresler yaratabilir. Eğer bu akıma kapılmazsanız sizin için gayet verimli bir ay olacak sevgili Boğa’lar.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment