Nisan Ayı Burç Yorumları

nisan-2019-burc-yorumlari

Nisan 2019 Burç Yorumları
5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Yükselen Koç Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Koçlar,  burcunuzda gerçekleşecek yeniay sizi adeta baharda güneş gibi parlatacak. Yeniliklere açık, son derece üretken ve girişimci adımlar atacaksınız. Kendi hayatınızla, kişiliğinizle, bedeninizle ilgili bir yeniliği beyan edeceksiniz.
Koç Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Boğa Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Boğalar, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay iç güdüsel olarak sizi hareket etmeniz konusunda uyarıyor. Oturduğunuz yerden kalkarak silkelenmenizi yılın geri kalanı hakkında plan yapmanızı teşvik eder nitelikte olacak. Tabi bunlardan önce biraz kendi içinize çekilerek, ruhunuzdaki karmaşıklığı çözme niyetindesiniz. Bu son sakinliklerin tadını çıkarın çünkü Uranüs 2025 yılına kadar burcunuza misafir olacak. Hayatınızla ilgili çok değişimin ani olduğunu farkedeceksiniz. Temkinli Boğalar için yeni bir serüven olacak.
Boğa Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen İkizler Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen İkizler burçları, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile “Kendime yeni bir ben lazım!” sloganı ile bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Kıyafetleriniz, tarzınız, görüşünüz, kişiliğiniz kısacası sizi siz yapan tüm etmenlerin üzerine bir sünger çekip yepyeni sizi ortaya çıkarabilirsiniz.
İkizler Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Bunu da oku :  Kova Burcu 2019 Yorumu

Yükselen Yengeç Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Yengeçler, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile yaşamınız için yeni planlarınız var olacak. Toplantılar, sosyal çevreler yoğunlukla gündem oluşturacaktır. Hayat görüşünüz değişirken, yepyeni ufukları keşfedecek atılımlar yapabilirsiniz. Bu planlar dahilinde kontrol edemediğiniz endişeleriniz nüksedebilir, sizi bu anlamda yıpratabilir. Çok kasmamanızı, dönemin geçici olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim.
Yengeç Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Aslan Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Aslanlar, Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile inançlarınız ve hayat felsefenizde bir tazelenme söz konusu olabilir. Aslında çoğu şeyin bildiğinizden farklı olduğunu hissedeceğiniz bir aydasınız. Bunun yanında yargısal süreçleriniz adına güzel haberler veren yeniay sizi duruşunuzla, hayata bakış açınızla tazeleyecek.
Aslan Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Başak Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Başaklar,  bu aylarda başlamak üzere önümüzdeki 7 yıl boyunca  hayat görüşünüz, inançlarınız, maneviyatınız anlamında ani değişimler yaşayabilirsiniz. Uranüs Boğa transiti sayesinde yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatler için bol bol zamanınız olacak. Yeni eğitimler için kararlar alabilir hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz.
Başak Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Ocak Ayı Yorumu

Yükselen Terazi Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Teraziler,  önümüzdeki 7 yıl boyunca Uranüs’ün Boğa burcundaki transiti ile maddi konularda anilikler yaşayacağınızı sık sık dile getiriyorum. Ani para girişleri, ani para çıkışları, finansal sisteminizin değişmesi gibi konuların yanında bu transit sizi derinlerde ki zor meselelerinize de ani çözümler getiriyor olabilecek.
Terazi Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Akrep Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Akrepler, 5 Nisan’da gerçekleşecek yeniay ile günlük yaşam düzeninizde yeniliklere gitmek isteyeceksiniz. Hayatınızda yeterliliğini yitirmiş alışkanlıklar ve sistemleri kökten ele alıp bir şekilde yeniden kuracaksınız.
Akrep Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Yay Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili Yükselen Yaylar, önümüzdeki 7 yılınızı etkileyecek Uranüs-Boğa burcu transiti ile gündelik yaşamınızda ani değişikliklere şahit olabilirsiniz. Öyle ki hayatınızda düzeni yıkıp tekrar oluşturabilirsiniz.
Yay BurcuNisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Oğlak Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili yükselen Oğlaklar, 10 Nisanda üzerinizdeki ölü toprağını atmaya başlıyorsunuz. Bu sizin için aylardır içinde bulunduğunuz bunalımlı halden çıkma fırsatıdır, iyi değerlendirin derim.

Bunu da oku :  Yay Burcu Ocak Ayı Yorumu

İçinden çıkamadığınız takıntılarınızdan ve korkularınızdan kurtulmak için bilinçaltınızın derinleriklerine inmenizi destekleyen Satürn retrosu ile biraz nefes alacaksınız.
Oğlak Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Kova Burcunu Mart 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili yükselen Kovalar, önümüzdeki 7 yıl boyunca evinizde ve de ailenizdeki gündemlerin değişimi anilikler içerebilir. Bunların sebebi olan Uranüs-Boğa transiti bu aylarda etkisini göstermeye başladı. Aniden evlenebilir, ev sahibi olabilir, evden ayrılabilir, boşanabilir ya da yepyeni bir ev düzeni kurabilirsiniz.
Kova Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

Yükselen Balık Burcunu Nisan 2019’da Neler Bekliyor?
Sevgili yükselen Balıklar, son bir kaç aydır belirli zorluklar içinde kıvranıyorsunuz. Bu ay güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle parasal anlamda bahar tazeliği getirecek yeni ay size bol şanslar getirsin..
Balık Burcu Nisan 2019 Yorumunu Okumak İçin Tıklayın!

5/5 - (10 votes)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment